Η Γλυκερία και η Μελίνα Κανά μας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση (photos)
Exodos

Η Γλυκερία και η Μελίνα Κανά μας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση (photos)

 Η Γλυκερία και η Μελίνα Κανά, σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση στη μουσική σκηνή "Γραμμές", από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή!

Γλυκερία - Μελίνα Κανά, μια σχέση δυνατή όσο και η προσωπική πορεία τους. Μοιράζονται τις ίδιες μουσικές αγάπες, τα ίδια όνειρα. Τις ενώνουν τα τραγούδια και οι κοινές μουσικές τους καταβολές.

Οι δυο αγαπημένες τραγουδίστριες, έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα, που απαρτίζεται από τις δικές τους επιτυχίες, καθώς και ένα αφιέρωμα στους σύγχρονους δημιουργούς της Θεσσαλονίκης (Σταύρος Κουγιουμτζής, Μανώλης Ρασούλης, Νίκος Παπάζογλου, Γιώργος Ζήκας, Χρήστος Νικολόπουλος, Σωκράτης Μάλαμας, Γιώργος Καζαντζής κ.ά.)

Στο τέλος του προγράμματός τους, μοιράζονται με τον κόσμο τα μεγάλα τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, ενώ αζί τους είναι και ο Χάρης Μακρής και μια πολυμελής ορχήστρα.

Μάλιστα, ο Χάρης Μακρής δήλωσε στο gossip-tv.gr: «Είναι μεγάλη η χαρά και ο ενθουσιασμός μου γι' αυτήν τη συνεργασία. Πρόκειται για δύο πολύ σπουδαίες τραγουδίστριες, που αποτελούν σχολείο. Συνεπώς, είμαι χαρούμενος που θα μπει μια τέτοια συνεργασία στο ενεργητικό μου. Η Γλυκερία διακρίνεται για το διάχυτο πάθος και την εξαιρετική τεχνική της και η Μελίνα για την εσωτερική ισορροπία που σου δίνει κάθε νότα της. Ο κόσμος που θα παρακολουθήσει αυτό το σχήμα θα ευχαριστηθεί ωραίες μουσικές επιλογές. Από εμένα θα δείτε και ένα κομμάτι από την πρόσφατη και πρώτη δισκογραφική μου δουλειά με τίτλο "Άλμπουμ". Σας περιμένουμε».

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Στέλιος Φωτιάδης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved