Η Βουλίτσα έκανε επίσημη πρεμιέρα και ήταν όλοι εκεί- Όρθια την χειροκρόταγε η Βίσση  (photos)
Exodos

Η Βουλίτσα έκανε επίσημη πρεμιέρα και ήταν όλοι εκεί- Όρθια την χειροκρόταγε η Βίσση (photos)

Η «Γυναίκα της Πάτρας» του Γιώργου Χρονά επέστρεψε δέκα χρόνια μετά στο θέατρο Πόλη.

Η παράσταση που είχε ταράξει τα νερά και είχε αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές επέστρεψε, από τις 25 Δεκεμβρίου, στο θέατρο Πόλη με την Ελένη Κοκκίδου στο μονόλογο.


Η συγκλονιστική παράσταση που τάραξε τα νερά του θεατρικού κόσμου, προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού από τους θεατές και απέσπασε διθυριαμβικές κριτικές, επιστρέφει δέκα χρόνια μετά στο Θέατρο «Πόλη» στις 25 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για ιδιαίτερη θεατρική απόδοση των αφηγήσεων της ζωής της πόρνης Πανωραίας από τον ποιητή Γιώργο Χρονά, ο οποίος τις κατέγραψε με σειρά συνεντεύξεων τη δεκαετία του ΄80. Ο παραληρηματικός μονόλογος μιας παθιασμένης, πονεμένης γυναίκας, που εξομολογείται τη ζωή της και μιλά ανοιχτά χωρίς φόβο για τον πόνο, τη βία, την ηδονή, την αγάπη, τον έρωτα. Ένα πλάσμα πληθωρικό που τραγουδάει,χορεύει,κλαίει γελάει, θυμώνει, προκαλεί..


Το βράδυ της Δευτέρας η «Γυναίκα της Πάτρας» έκανε την επίσημη πρεμιέρα και οι επώνυμοι καλεσμένοι παρακολούθησαν την παράσταση. Η ερμηνεία της Βουλίτσας από την Μουρμούρα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική και έκανε τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και η Άννα Βίσση, να σηκωθούν όρθιοι και να τη χειροκροτήσουν.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τους επώνυμους που παρακολούθησαν την Ελένη Κοκκίδου στο θέατρο Πόλη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved