Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ! Η σέξι Τούνη, οι αιθέριες παρουσίες και τα κορίτσια του GNTM! (photos)
Exodos

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ! Η σέξι Τούνη, οι αιθέριες παρουσίες και τα κορίτσια του GNTM! (photos)

Ένα νέο στέκι ανακάλυψαν οι επώνυμοι και έδωσαν άτυπα ραντεβού εκεί για να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις και να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Καλλονές του GNTM, πρώην παίκτριες του My Style Rocks αλλά και αιθέριες υπάρξεις βρέθηκαν στο Mandrake House στο Ψυχικό και απόλαυσαν μοναδικές στιγμές διασκέδασης αλλά και εκπληκτικές γεύσεις με αέρα από Ιταλία σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο που έχει επιμεληθεί προσωπικά η Χριστίνα Παππά η οποία εκτός από ηθοποιός, εδώ και χρόνια επενδύει στον χώρο της εστίασης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του event που οργάνωσε ο Νεκτάριος Σκαμνάκης ήταν και η πάντα σέξι Ιωάννα Τούνη η οποία έδωσε τη δική της στυλιστική πρόταση για μία τέτοια έξοδο.

Εκεί βρέθηκαν και καλλονές από το πιο πρόσφατο GNTM όπως η Ασημίνα, η Σουζάνα και η Άννα αλλά και η Μικαέλλα Φωτιάδη από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

Σε πολύ καλή διάθεση βρέθηκαν εκεί και πρώην παίκτριες του Power of Love όπως η Στέλλα Μιζεράκη η οποία είχε να πει πολλά με την Αθηνά Χρυσαντίδου αλλά και πολλοί ακόμα επώνυμοι.

Δείτε στην gallery τους επώνυμους στην έξοδό τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved