Μία εικόνα... χίλιες λέξεις! Η τυχαία συνάντηση Μικαέλας και Μέγκι σε βραδινή έξοδο! Τι είπαν;
Exodos

Μία εικόνα... χίλιες λέξεις! Η τυχαία συνάντηση Μικαέλας και Μέγκι σε βραδινή έξοδο! Τι είπαν;

Και να που ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα! Η Μέγκι Ντρίο και η Μικαέλλα Φωτιάδη όχι μόνο μιλούν ξανά αλλά διασκέδασαν και στο ίδιο μαγαζί. 

Οι δύο πρώην παίκτριες του πρώτου κύκλου του GNTM οι οποίες ως γνωστόν αποτελούσαν την Τριάδα της φωτιάς μαζί με την Εύη Ιωαννίδου, έτυχε να βρεθούν σε βραδινή τους έξοδο στο νέο αγαπημένο στέκι των celebrities, το Mandrake στο Ψυχικό και όχι μόνο δεν προσποιήθηκαν πως είχαν δει η μία την άλλη όπως θα μπορούσε να συμβεί μιας και οι σχέσεις τους εδώ και καιρό δεν ήταν καλές, αλλά πόζαραν και για τον φωτογραφικό φακό μαζί.

Η αλήθεια είναι πως λίγο μετά το τέλος της "θητείας" τους στο ριάλιτι μοντέλων, οι δύο καλλονές τράβηξαν τελείως διαφορετικούς δρόμους και επαγγελματικά και προσωπικά, παρ' όλο που οι τηλεθεατές πίστευαν πως στην πραγματική ζωή θα ήταν πολύ καλές φίλες.

Αρχικά απομακρύνθηκαν, αντάλλαξαν δηλώσεις που ενίσχυσαν αυτό το... χάσμα ανάμεσά τους όμως πλέον το σκηνικό άλλαξε και πάλι μεταξύ τους.

Η συνάντησή τους στο συγκεκριμένο στέκι προ ημερών τις έφερε και πάλι κοντά μιας και είχαν την ευκαιρία να πουν πολλά.

Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει αν θα κρατήσουν ξανά επαφή ή θα αφήσουν αυτή τη συνάντησή τους να φαντάζει ως μία τυχαία ευχάριστη στιγμή σε βραδινή τους έξοδο και τίποτα παραπάνω.

Μένει να αφήσουμε τον χρόνο να δείξει. Δείτε φωτογραφίες τους από τη συγκεκριμένη έξοδό τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved