Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή! Ο Maluma την Τετάρτη 11 Μαρτίου στη μεγάλη συναυλία του στο ΟΑΚΑ! (video)
Exodos

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή! Ο Maluma την Τετάρτη 11 Μαρτίου στη μεγάλη συναυλία του στο ΟΑΚΑ! (video)

O Κολομβιανός superstar MALUMA έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Special guest η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα! 

Ο Κολομβιανός superstar MALUMA συνεχίζοντας την sold out περιοδεία του, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα αυτό το Μάρτιο! Σε δύο ξεχωριστές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο βραβευμένος με Grammy performer με τη χαρισματική φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, υπόσχεται να μας αναστατώσει και να μας προσφέρει μια καυτή συναυλιακή εμπειρία! Την συναυλία ανοίγει η σαγηνευτική και απόλυτη pop star Ελένη Φουρέιρα!



Μόλις 25 χρονών, ο λατίνος τραγουδιστής και sexiest man alive για το 2018, μετράει ήδη σχεδόν 200 sold out συναυλίες παγκοσμίως με περισσότερα από 1.000.000 εισιτήρια, ενώ η Madonna, o J Balvin, ο Ricky Martin και η Shakira είναι μερικές από τις πρόσφατες συνεργασίες του, επιβεβαιώνοντας πως ο MALUMA είναι το απόλυτο crossover της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Με το τελευταίο του album F.A.M.E. να κατακτά την κορυφή των Billboards την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του αλλά και ένα latin Grammy στην κατηγορία του καλύτερου σύγχρονου pop album, ο εξωτικός MALUMΑ ανήκει στην κορυφή των παγκόσμιων stars και έχει στόχο να ξεσηκώσει κάθε έναν από τους 76 εκ. followers του στο Twitter, Facebook & Instagram από κοντά και στην Ελλάδα αφού έχει ήδη καταφέρει να κάνει το κοινό να χορεύει στα μεγαλύτερα stages και συναυλιακούς χώρους του πλανήτη.

Η ultra εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα θα είναι η special guest και στις δύο συναυλίες του MALUMA στην Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Έχει ήδη κυκλοφορήσει 5 προσωπικούς δίσκους και αμέτρητες επιτυχίες! Η εντυπωσιακή συμμετοχή της στη Εurovision το 2018 με το hit single "Fuego" της χάρισε τη δεύτερη θέση και άνοιξε τον δρόμο για διεθνή καριέρα. Έχει ήδη συνεργαστεί με τον J Balvin αλλά και τον Snoop Dogg ενώ οι επιλεγμένες εμφανίσεις της σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ την έχουν καθιερώσει ως την απόλυτη show woman με το κοινό να ανυπομονεί για τα εντυπωσιακά χορευτικά και τα θεαματικά live της.



Reggaeton vibes, colombian beats και τα μεγαλύτερα παγκόσμια hits θα μας αναστατώσουν στο πιο καυτό συναυλιακό γεγονός της χρονιάς. Γιγαντοοθόνες, πυροτεχνήματα, εντυπωσιακά χορευτικά συνθέτουν την υπερπαραγωγή που θα πλαισιώνει τον σαγηνευτικό MALUMA και την Ελένη Φουρέιρα που έρχονται να μας αναστατώσουν! Την super hot βραδιά ανοίγει ο star DeeJay Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Αθήνα 11/3 - Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ
Θεσσαλονίκη 13/3 - Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΠΑΟΚ

Δεν το χάνεις!


Κλείσε τώρα το εισιτήριό σου στο Viva.gr και απόλαυσε live τον Maluma.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει στο viva.gr!

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Το Viva.gr και το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών του, αποτελούν τα μόνα εξουσιοδοτημένα κανάλια πώλησης εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη συναυλία. Η είσοδος στο χώρο της συναυλίας δεν θα επιτρέπεται σε εισιτήρια που προέρχονται από μη αναγνωρισμένα κανάλια πώλησης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved