Θέατρο Παλλάς: Συνεχίζονται κανονικά οι παραστάσεις του musical Moby Dick
Exodos

Θέατρο Παλλάς: Συνεχίζονται κανονικά οι παραστάσεις του musical Moby Dick

Σε αντίθεση με άλλες επιχειρήσεις που προσφέρουν θέαμα και διασκέδαση και οι οποίες αποφάσισαν το κλείσιμο ή την αναβολή πρεμιέρων λόγω κοροναϊού, το θέατρο Παλλάς αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά τις παραστάσεις του musical Moby Dick.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το θέατρο Παλλάς:

«Το Θέατρο Παλλάς τηρώντας τις οδηγίες του Υπουργείου σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19 επιβεβαιώνει ότι θα τηρήσει τον περιορισμό των 1.000 ατόμων και πως οι παραστάσεις του musical Moby Dick συνεχίζονται κανονικά.

Το εν λόγω μέτρο τέθηκε από την Επιτροπή Αντιμετώπισης Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, και η εταιρεία παραγωγής, Θεατρικές Σκηνές, έχει ήδη προσαρμόσει ανάλογα τις διαθέσιμες στο κοινό θέσεις.

Επιπλέον, παρότι πάντοτε είναι εναρμονισμένο με αυστηρούς κανόνες υγιεινής, έχει προχωρήσει σε περαιτέρω ειδικές ενέργειες.

Συγκεκριμένα το σύνολο των χώρων και επιφανειών του θεάτρου με τις οποίες έρχονται σε επαφή οι θεατές, απολυμαίνονται καθημερινά με αυξημένη μάλιστα συχνότητα, με ειδικά καθαριστικά.

Περαιτέρω, στους χώρους του θεάτρου έχει τοποθετηθεί ικανός αριθμός αντισηπτικών υγρών, προς χρήση των θεατών. Τέλος, ενημερώνουμε ότι στο θέατρο Παλλάς λειτουργεί σύστημα νωπού αέρα, που διασφαλίζει τον εξαερισμό της αίθουσας και την εισαγωγή φρέσκου αέρα στο χώρο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved