Θέμα στον Guardian η Θεοδωρίδου και η drive in συναυλία της στη Γλυφάδα! Η νέα τάξη πραγμάτων (pics)
Exodos

Θέμα στον Guardian η Θεοδωρίδου και η drive in συναυλία της στη Γλυφάδα! Η νέα τάξη πραγμάτων (pics)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες από τη μεγάλη συναυλία που έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα, την πρώτη drive in συναυλία που δόθηκε ποτέ στη χώρα μας στην εποχή του κορονοϊού. 

Γεγονός που δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί και από τα ξένα μέσα ενημέρωσης όπως ο Guardian ο οποίος με αφορμή αυτή τη συναυλία αναρωτιέται αν έτσι θα γίνονται πλέον τέτοιου είδους εκδηλώσεις ανά τον κόσμο.

Η συναυλία δόθηκε στο 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας, κάτω από το Γκολφ και για κάθε αυτοκίνητο υπήρχε προκαθορισμένος χώρος στάθμευσης, ο οποίος ήταν ουσιαστικά η θέση κάθε θεατή στη συναυλία. Έτσι, κάθε θεατής είχε την απαιτούμενη απόσταση από τον διπλανό του καθώς βρισκόταν μέσα στην ασφάλεια του αυτοκινήτου του.

«Από το αυτοκίνητό μας, με αποστάσεις, με ασφάλεια –μια εμπειρία πραγματικά ξεχωριστή» είπε από μικροφώνου ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καλωσορίζοντας τους θεατές λίγο πριν αρχίσει η συναυλία και ανέβει στη σκηνή η Νατάσα Θεοδωρίδου για να ερμηνεύσει αγαπημένες της επιτυχίες.

Ο ίδιος υποσχέθηκε στο κοινό: «Θα φιλοξενήσουμε προβολές ταινιών, νέων και κλασικών, όπως και θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες. Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος δωρεάν για το κοινό και, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές».

Εκείνο που αναρωτιέται όμως ο Guardian είναι αν πρόκειται για νέα τάξη πραγμάτων μετά την αναγκαία αλλαγή στις κοινωνικές μας συμπεριφορές. Το σίγουρο είναι πάντως ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τον καλό της φίλο Παντελή Καναράκη που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, κατάφεραν να χαρίσουν στους παρευρισκόμενους μία μοναδική βραδιά γεμάτη κέφι, τραγούδι και πολύ γέλιο.

Δείτε το βίντεο:


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι drive in εκδηλώσεις, κυρίως προβολής ταινιών, ήταν μεγάλη μόδα τις δεκαετίες του '30, του '40, του '50 και του '60, ειδικά στην Αμερική. Μετά τη συναυλία στη Γλυφάδα, ετοιμάζονται ανάλογες drive in συναυλίες και στον Δήμο Χαϊδαρίου αλλά και της Αθήνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved