Θέατρο Άλσος: Το gossip-tv στη Συνέντευξη Τύπου του Τάκη Ζαχαράτου
Exodos

Θέατρο Άλσος: Το gossip-tv στη Συνέντευξη Τύπου του Τάκη Ζαχαράτου

Ο  χαρισματικός perfomer Τάκης Ζαχαράτος έρχεται στο θέατρο Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως, για είκοσι μοναδικές παραστάσεις... αρχής γενομένης την 15η Ιουλίου.

Λάμψη, γοητεία, ευφυΐα και ταλέντο είναι ο εκρηκτικός συνδυασμός για τον Τάκη Ζαχαράτο, ένα καλλιτέχνη που κάθε εμφάνισή του γίνεται γεγονός.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε τα κείμενα και με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του στον δροσερό κήπο του Άλσους με γέλιο, χαρά και αισιοδοξία θα κάνει τις νύχτες μας διαφορετικές. Το απόγευμα της Πέμπτης (18-06) πραγματοποιήθηκε Συνεντευξη Τύπου και το gossip-tv.gr ήταν εκεί.

«Σας καλωσορίζουμε στο Άλσος. Είμαι ξαφνιασμένος με αυτό που συνέβη κι όταν μου έγινε αυτή η πρόταση αιφνιδιάστηκα... Δεν μπορούσα, όμως, να αντισταθώ σε αυτόν τον υπέροχο χώρο...Είναι η στιγμή να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για όσους έρθουν, είτε είναι ένας είτε δέκα. Θα είναι δύο ώρες που θα γίνουμε μια παρέα, να ξεμουδιάσουμε... Είμαστε εδώ για να διασκεδάσουμε και να το περάσουμε χέρι-χέρι αυτό το τούνελ», ήταν τα λόγια του στην Συνέντευξη Τύπου και το gossip-tv.gr έχεις τις πρώτες εικόνες από το σόου αλλά και από τη Συνέντευξη Τύπου!

Να αναφέρουμε ότι ο χώρος του θεάτρου τηρεί με ευλάβει τα μέτρα ασφαλείας και όσα προβλέπονται για τον covid-19, με τον Τάκη Ζαχαράτο να τονίζει ότι όλα αντμετωπίζονται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα! Αν θέλετε, λοιπόν, να περάσετε όμορφα, να γελάσετε και να απολαύσετε μια ωραία καλοκαιρινή βραδιά, ο Τάκης Ζαχαράτος έχει φροντίσει γι' αυτό.

Highlight στη Συνέτευξη Τύπου η έκπληξη των συνεργατών του για τα γενέθλιά του, με την τούρτα να είναι εντυπωσιακή κι εκείνον να χαίρεται για το ευχάριστο αυτό happening.

Δείτε τη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved