Λαμπερά "γενέθλια" με πολύ και καλό παγωτό στο Χαλάνδρι! (photos)
Exodos

Λαμπερά "γενέθλια" με πολύ και καλό παγωτό στο Χαλάνδρι! (photos)

Το Μάρτιο του 2016 ανοίγει στη Θεσσαλονίκη το πρώτο Bufala Gelato και φέρνει στην καθημερινότητα μας το Buffle Cone και το φρέσκο ελληνικό βουβαλινό παγωτό.

Μόλις 4 χρόνια μετά, με 9 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, σε στέλνει σε μοναδικούς γευστικούς προορισμούς και γίνετε ένα από τα αγαπημένα «γλυκά» στέκια.

Την Πέμπτη 09.07 έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας το κατάστημα στον πεζόδρομο του Χαλανδρίου, στην Ιφικράτους 1-3 (https://www.facebook.com/bufala.halandri/) και γιορτάστηκε με τον καλύτερο τρόπο και οικοδεσπότες τους ιδιοκτήτες κο Δρέττα & κο Παπαφιλίππου, που μοιράστηκαν με τους Χαλανδριώτες την εμπειρία Bufala Gelato!

Έβγαλαν το αγαπημένο ice cream trolley του Bufala Gelato στον πεζόδρομο και κερνούσαν τις νέες καλοκαιρινές γεύσεις παγωτού, ενώ ξυλοπόδαρος και face painting εντυπωσίαζαν μικρούς και μεγάλους! Ένας διαγωνισμός κλήρωσε τον ένα μεγάλο νικητή που κέρδισε 365 μπάλες παγωτό! μία για κάθε μέρα λειτουργίας του καταστήματος.

Ένα μαγαζί φιλόξενο και πλημυρισμένο από τα χαμόγελα και την θετική διάθεση του προσωπικού. Με ατμόσφαιρα pop κουλτούρας & industrial επιρροών, το Bufala Gelato σε υποδέχεται για να χαθείς στον κόσμο του φρέσκου παγωτού (μια και παρασκευάζεται καθημερινά μέσα στο κατάστημα), της φρεσκοψημένης βάφλας και του original Buffle Cone, που πρώτο έφερε στην Ελλάδα. Buffle Cone: η βάφλα που τυλίγεται και την παίρνεις στο χέρι on the go! Με μεγάλη ποικιλία από toppings για να ρίξεις από επάνω, σιρόπια, λιωμένες σοκολάτες, μπισκότα, τρούφες και ότι μπορεί να βάλει ο νους σου!

Έλα και εσύ μαζί μας σε ένα ταξίδι στην απόλαυση και την εμπειρία του αληθινού παγωτού! Εσύ που & πως θα ξεπεράσεις την υπογλυκαιμία σου σήμερα;

Βρίσκεις καταστήματα μας: https://www.facebook.com/pg/bufalagelato/locations/

Αθήνα: Κηφισιά, Χαλάνδρι, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη

Θεσσαλονίκη, στο food court του ONE SALONICA Outlet Mall, Θέρμη και στην Πάτρα!

Ανακάλυψε περισσότερα για το BUFALA GELATO εδώ http://bufalagelato.com/

Σε περιμένουμε στην παρέα μας για να μοιραστούμε αυτό το ταξίδι στις γλυκές γεύσεις

Keep on posting #BufalaLovers!

Facebook: Bufala Gelato (https://www.facebook.com/bufalagelato)

Instagram: bufalagelato (https://www.instagram.com/bufalagelato/)

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη εκδήλωση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved