Η Ασλανίδου απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι και πήγε στον Ζαχαράτο! (pics)
Exodos

Η Ασλανίδου απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι και πήγε στον Ζαχαράτο! (pics)

Θέατρο Άλσος: Μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού, αυτή με τον τίτλο "Έλα μια Βόλτα… Ζω Για Σένα Summer Edition" με τον Τάκη Ζαχαράτο, παρακολούθησε η Μελίνα Ασλανίδου

Η γνωστή ερμηνεύτρια απέδειξε με αυτόν τον τρόπο πόσο ακομπλεξάριστη είναι καθώς τον τελευταίο καιρό έχει υποστεί πολλή... σάτιρα από τον κορυφαίο performer. Ο Τάκης Ζαχαράτος εδώ και καιρό έχει συμπεριλάβει στις μιμήσεις του τη Μελίνα Ασλανίδου κάνοντας... focus στο υαλουρονικό.

Κάποιοι λοιπόν, στην πρεμιέρα της κορυφαίας παράστασης στο Θέατρο Άλσος, έσπευσαν να μιλήσουν για δήθεν παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες, επειδή η τραγουδίστρια δεν είχε παρευρεθεί.

Όμως, προ ημερών απέδειξε με την παρουσία της στις πρώτες σειρές των καθισμάτων του θεάτρου πως όχι μόνο είναι ακομπλεξάριστη αλλά και ότι το διασκεδάζει όταν ο Τάκης Ζαχαράτος την σατιρίζει.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης παράστασης η Μελίνα Ασλανίδου ανέβηκε στη σκηνή και μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο διασκέδασαν τον κόσμο, κάνοντας ξεχωριστή τη βραδιά.

Όσο για την παράσταση; Έλα μια Βόλτα… στο αληθινό θέατρο, στο τραγούδι, το γέλιο, τη ζωή παρέα με τον απόλυτο showman και χαρισματικό perfomer Τάκη Ζαχαράτο, από την Τετάρτη 15 Ιουλίου και για 20 μοναδικές παραστάσεις.

Λάμψη, γοητεία, ευφυΐα και ταλέντο είναι ο εκρηκτικός συνδυασμός για τον Τάκη Ζαχαράτο, ένα καλλιτέχνη που κάθε εμφάνισή του γίνεται γεγονός. Ο Τάκης Ζαχαράτος, γράφει τη δική του ιστορία αυτό το καλοκαίρι!

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά όπου στο θέατρο βρέθηκε η Μελίνα Ασλανίδου και πλήθος επωνύμων:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved