Μέρες και νύχτες του Νίκου Αλιάγα στην Ελλάδα! Οι διακοπές και τα ξενύχτια!
Exodos

Μέρες και νύχτες του Νίκου Αλιάγα στην Ελλάδα! Οι διακοπές και τα ξενύχτια!

Ο Νίκος Αλιάγας και η σύζυγός του Τίνα Γρηγορίου μαζί με τα παιδιά τους βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές και ο φωτογραφικός φακός δεν σταματά να τους απαθανατίζει σε όμορφες στιγμές τους κατά τις εξόδους τους για διασκέδαση. 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει μόνιμα στο Παρίσι μιας και ο Έλληνας παρουσιαστής είναι τηλεοπτικός αστέρας στη Γαλλία, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Αφού λοιπόν, όπως παραδοσιακά συνηθίζουν, βρέθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του Νίκου Αλιάγα, το Μεσολόγγι για να συναντήσουν το... σόι και τους πολύ αγαπημένους τους ανθρώπους από την οικογένειά τους, έφυγαν και για την Αθήνα ώστε να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Μάλιστα βρέθηκαν πριν από μερικά βράδια σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και υπό τους ήχους της άρπας του Κώστα Μηλιωτάκη και τις ανεβαστικές φωνές των Χριστίνας Μηλιού και Στεφανίας Ρίζου διασκέδασαν μέχρι το πρωί με πολύ κέφι. Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής ανέβηκε και στη σκηνή και τραγούδησε ένα αγαπημένο του τραγούδι κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Ένα άλλο βράδυ, το ευτυχισμένο ζευγάρι βρέθηκε και στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει καλλιτεχνική εκδήλωση και μάλιστα συναντήθηκε τυχαία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με τον οποίο και συνομίλησε αρκετή ώρα.

Δείτε φωτογραφίες από τις δύο αυτές εξόδους τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved