Θέατρο Άλσος: Χαμός στην παράσταση του Ζαχαράτου! Κοσμοσυρροή επωνύμων!
Exodos

Θέατρο Άλσος: Χαμός στην παράσταση του Ζαχαράτου! Κοσμοσυρροή επωνύμων!

Το θέατρο Άλσος πλημμύρισε για ακόμα μία φορά από επώνυμες παρουσίες και απλό κόσμο που έσπευσε να απολαύσει την φαντασμαγορική παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου

Το θέατρο από νωρίς άρχισε να γεμίζει από το κοινό που ήθελε να απολαύσει μία πολύ ωραία παράσταση, γεμάτη χορό, τραγούδι, μιμήσεις και φυσικά πολύ γέλιο μιας και ο Τάκης Ζαχαράτος είναι αυθεντία σε όλα τα παραπάνω.

Τον επισκέφτηκαν όμως και πολλοί επώνυμοι φίλοι τους, ανάμεσά τους και πολλοί τραγουδιστές οι οποίοι μάλιστα χάρισαν στο κοινό και δικές τους ερμηνείες, χαρίζοντας στη βραδιά τη δική τους πινελιά.

Πρώτος και καλύτερος ο Γιάννης Κότσιρας ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του και ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Μία ακόμα καλλιτέχνιδα που βρέθηκε στο θέατρο και ανέβηκε και εκείνη στη σκηνή ήταν και η Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και η Έλλη Κοκκίνου. Και οι δύο κυρίες τραγούδησαν και αστειεύτηκαν με τον πάντα ευδιάθετο Τάκη Ζαχαράτο.

Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν στο θέατρο και απόλαυσαν την παράσταση ήταν επίσης η Διευθύντρια του Queen.gr Δέσποινα Καμπούρη που είχε πολλά να πει με την καλή της φίλη Έλλη Κοκκίνου, η Ελένη Καρακάση, η Τζένη Διαγούπη, ο Γιώργος Βερνίκος, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο Δημήτρης Παπάζογλου και πολλοί ακόμα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved