Νέα εποχή στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη! Ο Βέρτης θα ανοίγει πρόγραμμα το απόγευμα!
Exodos

Νέα εποχή στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη! Ο Βέρτης θα ανοίγει πρόγραμμα το απόγευμα!

Μετά τη λήψη επιπλέον αυστηρών μέτρων για τη μη περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού, άρχισαν και οι επιχειρηματίες εστίασης να λαμβάνουν τα μέτρα τους! 

Εφόσον οι αποφάσεις των ειδικών και της κυβέρνησης ορίζουν ότι τα νυχτερινά κέντρα στα περισσότερα μέρη της χώρας μας θα πρέπει να κλείνουν στις 12 το βράδυ, μερικοί επιχειρηματίες του χώρου της εστίασης, θελοντας να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο για την ασφάλεια των πολιτών αποφάσισαν να κάνουν κάποιες αλλαγές.

Όπως αυτή που αποφασίστηκε να γίνει στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου τραγουδάει από τις 7 Αυγούστου ο Νίκος Βέρτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρόγραμμα του συγκεκριμένου νυχτερινού κέντρου θα ξεκινάει στις 8 το απόγευμα και μέχρι τις 9,30 θα έχει βγει στην πίστα και ο Νίκος Βέρτης ο οποίος υπό διαφορετικές συνθήκες θα εμφανιζόταν μετά τη 1,30 το ξημέρωμα.

Με αυτόν τον τρόπο οι φανατικοί θαυμαστές του θα μπορούν να απολαμβάνουν το ρεπερτόριό του από νωρίς το βράδυ και όχι μετά τα μεσάνυχτα. Αλλαγή που αναμένεται να υιοθετήσουν και άλλα νυχτερινά κέντρα, όχι μόνο στη συμπρωτεύουσα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved