Ο Μενιδιάτης μίλησε στον ΣΚΑΪ για την αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας στα κέντρα
Exodos

Ο Μενιδιάτης μίλησε στον ΣΚΑΪ για την αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας στα κέντρα

O Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη μεγάλη αλλαγή που γίνεται, λόγω κορονοϊού στο ωράριο των νυχτερινών κέντρων. 

Ο τραγουδιστής, όπως κάθε καλλιτέχνης, έχει υποστεί μεγάλη ζημιά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά αφού λόγω συγχρωτισμού και συνωστισμού στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει, ευνοείται η εύκολη και πιο γρήγορη μετάδοση του κορονοϊού.

Μετά την απόφαση των ειδικών και της κυβέρνησης να απαγορεύσει τη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων και κλαμπ μετά τις 12,00 το βράδυ, έπρεπε όλοι να συμμορφωθούν με τα νέα δεδομένα και είναι πολλοί οι επιχειρηματίες του χώρου της εστίασης που αποφάσισαν να αλλάξουν ωράριο λειτουργίας.

Πρώτος το παράδειγμα δίνει ο Νίκος Βέρτης από τη Θεσσαλονίκη, αφού το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη συμπρωτεύουσα θα ανοίγει στις 7 το απόγευμα και θα κλείνει αυστηρά στις 12,00.

Πώς σχολίασε ο Χρήστος Μενιδιάτης αυτή την αλλαγή;

«Το μόνο θετικό στοιχείο στην όλη ιστορία θα είναι αυτό. Θα αναγκαστούμε λόγω καταστάσεων να έχουμε πρόγραμμα πιο νωρίς. Το ξενύχτι που γνωρίζαμε, δεν θα υπάρχει» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

https://www.instagram.com/p/CD083Sngf90
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved