«Βροχή» η ακύρωση συναυλιών Ελλήνων καλλιτεχνών! Δείτε ποιες δεν θα γίνουν!
Exodos

«Βροχή» η ακύρωση συναυλιών Ελλήνων καλλιτεχνών! Δείτε ποιες δεν θα γίνουν!

Μετά τα νέα μέτρα που επιβάλλει η ελληνική κυβέρνηση για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, οι ακυρώσεις και οι αναβολές παραστάσεων, συναυλιών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων πέφτουν βροχή. 

Με ανακοινώσεις τους εταιρίες που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση και διεξαγωγή τέτοιων εκδηλώσεων, η μία μετά την άλλη ενημερώνουν το κοινό για την αναστολή ή ακύρωσή τους.

Ακολουθεί μία ακόμα η οποία αφορούσε το Φεστιβάλ Βράχων, στο πλαίσιο του οποίου θα εμφανίζονταν επί σκηνής σπουδαίοι καλλιτέχνες. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα 13/8/2020 η Περιφέρεια Αττικής , με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας, όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από την Περιφέρεια Αττικής σε συνδιοργάνωση με τους Δήμους, από αύριο Παρασκευή 14 Αυγούστου έως και τις 31 Αυγούστου για λόγους προάσπισης της δημόσιας υγείας.

Με βάση την ανωτέρω απόφαση οι εκδηλώσεις στο Θέατρο Βράχων που είχαν προγραμματιστεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και δεν θα πραγματοποιηθούν είναι οι ακόλουθες:

  • Δευτέρα 24 Αυγούστου - Συναυλία Φωτεινής Βελεσιώτου
  • Τρίτη 25 Αυγούστου - Συναυλία Μανώλη Μητσιά
  • Πέμπτη 27 Αυγούστου - Συναυλία Γιώργου Κατσαρού
  • Παρασκευή 28 Αυγούστου – Θεατρική παράσταση ART
  • Σάββατο 29 Αυγούστου – Συναυλία Παντελή Θαλασσινού".

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved