Σαμπρίνα: Βγαλμένη από... άλλη δεκαετία! On stage με styling 90s! (photos)
Exodos

Σαμπρίνα: Βγαλμένη από... άλλη δεκαετία! On stage με styling 90s! (photos)

Πανέμορφη όπως πάντα αλλά με styling που παραπέμπει στα 90s! 

O λόγος για τη Σαμπρίνα η οποία αν και πλέον διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της μιας και είναι πλέον 50 χρονών, παραμένει μία κούκλα και μάλιστα φαίνεται κατά τουλάχιστον 15 χρόνια νεότερη.

Η τραγουδίστρια λοιπόν που μεσουράνησε στα 90s και υπήρξε το απαγορευμένο αντικείμενο του πόθου για πολλούς άντρες στο παρελθόν, ναι μεν ήταν πανέμορφη στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου Bodega όπου τραγουδά, όμως από styling μάλλον μας... τα χάλασε λίγο!

Η Σαμπρίνα, αν και διατηρείται σε φόρμα, χωρίς να επιδίδεται συνεχώς σε γυμναστική ή αυστηρή διατροφή, εμφανίστηκε on stage φορώντας ρούχα που παρέπεμπαν σε μία άλλη εποχή, πολύ ξεπερασμένη φυσικά.

Ναι, κάθε γυναίκα έχει το στυλ της και πρέπει να το υποστηρίζει με κάθε τρόπο, όχι όμως παροχυμένα.

Το πολύ κοντόμεσο θεόστενο τζιν με τα σκισίματα και τα στρας, και ένα γιλέκο με... ουρά μάλλον δεν ταίριαζαν καθόλου στην ξανθιά τραγουδίστρια η οποία όμως κατάφερε για ακόμα μία φορά από μικροφώνου να χαρίσει μοναδικές ερμηνείες και να ξεσηκώσει το κοινό που έσπευσε να την απολαύσει.

Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο εμφανίζονται επίσης ο Γιώργος Δασκουλίδης, η Ελένη Καρουσάκη και οι Vegas, αλλά και ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτών, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λέξης. Μάλιστα, το πρόγραμμα ξεκινάει στις 8 το βράδυ και ρίχνει αυλαία στι 12,00 όπως ορίζουν οι νέες οδηγίες για την αποφυγή διάδωσης του Covid-19.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την όχι και τόσο επιτυχημένη εμφάνιση της Σαμπρίνας on stage!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved