"Έτσι κάνουν όλες": Η ανακοίνωση για την αναβολή των παραστάσεων
Exodos

"Έτσι κάνουν όλες": Η ανακοίνωση για την αναβολή των παραστάσεων

Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών προχωρά στην αναβολή των παραστάσεων του Mozart.

Με σχετική ανακοίνωση, η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών προχωρά στην αναβολή των παραστάσεων του Mozart, "Έτσι κάνουν όλες".

Διαβάστε αναλυτικά.

"Με μεγάλη μας λύπη η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών ανακοινώνει ότι οι παραστάσεις της όπερας του Mozart «Έτσι κάνουν όλες» που ήταν προγραμματισμένες για τις ημερομηνίες 23, 25, 26 και 28 Σεπτεμβρίου, ακυρώνονται. Οι δυσάρεστες εξελίξεις της πανδημίας, η ραγδαία καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων και, τέλος, οι νέες περιοριστικές ρυθμίσεις της 15ης Σεπτεμβρίου, κατέστησαν την ολοκλήρωση του εγχειρήματος ανέφικτη. Προετοιμαζόμαστε για μετάθεση των παραστάσεων σε χρονική περίοδο μετά τη λήξη της πανδημίας".

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Λίγα λόγια για το έργο...

Έτσι κάνουν όλες (Così fan tutte), του W.A. Mozart

Δυο άδολοι νεαροί, ο Φερράντο και ο Γκουλιέλμο είναι ερωτευμένοι με δυο πανέμορφα νέα κορίτσια, τη Φιορντιλίτζι και τη Ντοραμπέλα, και ο έρωτάς τους φαίνεται πως θα κρατήσει αιώνια. Όμως, ο πανούργος γέρο-φιλόσοφος Ντον Αλφόνσο, και η παμπόνηρη καμαριέρα Ντεσπίνα, έχουν άλλα σχέδια: Να θέσουν τον αγνό αυτό νεανικό έρωτα σε δοκιμασία, για να αποδείξουν στους δύο νέους ότι οι κοπελιές τους δεν τους είναι και τόσο πιστές, όσο τους ορκίζονται, και ότι εύκολα θα υποκύψουν στον πρώτο πειρασμό. Ξεκινάει έτσι ένα παιχνίδι μεταμφιέσεων, παρεξηγήσεων, και αναπάντεχων κωμικών καταστάσεων, στο οποίο όλοι εθίζονται σε τέτοιο βαθμό, που αδυνατούν να το σταματήσουν. Ο Μότσαρτ και ο Ντα Πόντε μας κάνουν να αναρωτηθούμε αν εμείς, σε ανάλογη περίπτωση, θα μπορούσαμε ή θα θέλαμε να το σταματήσουμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved