Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη με κόκκινο κοστούμι!
Exodos

Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη με κόκκινο κοστούμι!

Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου μαζί με τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη, τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιo του και τον Κωνσταντίνο Δέδε παρακολούθησε την συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη.

Μπορεί να μην την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους εμφανίσεις όμως κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο κοστούμι για την έξοδό της αυτή και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα αλλά και τα φλας των παπαράτσι.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Να θυμίσουμε πως στα πλαίσια της καμπάνιας για το 1ο Συνέδριο Γονιμότητας, 40 διάσημοι Έλληνες και Ελληνίδες στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας, θέλοντας να συμβάλλουν στη σωστή ενημέρωση γύρω από το πρόβλημα που "απειλεί" τη χώρα μας... Μια καμπάνια υπό την Αιγίδα της ΑΕ Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Είναι η πρώτη φορά που τόσα αγαπημένα πρόσωπα ακολούθησαν ένα σχέδιο για να ενώσουν τις φωνές τους με όλη την Ελλάδα στο μείζον εθνικό θέμα της μείωσης των γεννήσεων. Ένα πρόβλημα που, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, στο έλλειμμα ενημέρωσης!
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μάλιστα, θα δώσει και το παρόν στο Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στα Γιάννενα 2-4 Ιουλίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved