Αποκλειστικό: Απολαυστικό! Η Σάκκαρη πήγε στη Βίσση στο θέατρο Άλσος και έκαναν προπόνηση στο τένις!
Exodos

Αποκλειστικό: Απολαυστικό! Η Σάκκαρη πήγε στη Βίσση στο θέατρο Άλσος και έκαναν προπόνηση στο τένις!

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (14/06) στο θέατρο Άλσος, παρά τη βροχή, σίγουρα θα πέρασαν υπέροχα καθώς ήταν μία βραδιά πραγματικά αξέχαστη και μοναδική! 

Γιατί δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι παρά την καταρρακτώδη βροχή η Άννα Βίσση που απόψε και αύριο (15/6) εμφανίζεται στο θέατρο Άλσος, τραγουδούσε ασταμάτητα αδιαφορώντας για τα καιρικά φαινόμενα αλλά και γιατί κοντά της βρέθηκε και η Μαρία Σάκκαρη η οποία προ ημερών έκανε περήφανη την Ελλάδα με τις επιδόσεις της στο τένις.

Η κορυφαία τενίστρια είναι προσωπική φίλη της τραγουδίστριας και φυσικά όταν την είδε μέσα στο πλήθος η Άννα Βίσση τη φώναξε πάνω στη σκηνή.

Και εκεί, η Άννα Βίσση απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο χιούμορ έχει. Η Μαρία Σάκκαρη η οποία έχει παίξει αρκετές φορές τένις με την τραγουδίστρια της είπε να δείξει στον κόσμο τι έχει μάθει από εκείνη και η Άννα Βίσση αντιπρότεινε να δείξει η Μαρία στο κοινό πώς γίνεται το backhand. Η τραγουδίστρια όμως αποφάσισε τελικά να δείξει εκείνη τις γνώσεις της πάνω σε κινήσεις του τένις και... υποκρίθηκε πως είχε στα χέρια της μία ρακέτα και ένα μπαλάκι.

Φυσικά, με τις κινήσεις, ένα ολόκληρο θέατρο έπεσε κάτω από τα γέλια με τη Μαρία Σάκκαρη να ζητά ξανά από την Άννα Βίσση να της δείξει πώς κάνει ο Ναδάλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και εκείνη, δεν είχε κανένα πρόβλημα να το κάνει. Φυσικά οι στιγμές γέλιου για τους παρευρισκόμενους δεν σταμάτησαν εκεί αφού το δίδυμο με τη χημεία και την πολύ καλή σχέση που έχει, τις χάρισε απλόχερα στο κοινό.

Δείτε στιγμιότυπα από την υπέροχη βραδιά:

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved