«Πλούτος» Ο Καραγκιόζης συναντά τον Αριστοφάνη: Μικροί και μεγάλοι στην επίσημη πρεμιέρα
Exodos

«Πλούτος» Ο Καραγκιόζης συναντά τον Αριστοφάνη: Μικροί και μεγάλοι στην επίσημη πρεμιέρα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε στο Σινέ Γαλάτσι, η επίσημη πρώτη της παράστασης «Πλούτος» Ο Καραγκιόζης συναντά τον Αριστοφάνη, με μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν το ιδιαίτερο θέαμα που «παντρεύει» την παράδοση με το μοντέρνο.

Το Σινέ Γαλάτσι πλημμύρισε από παιδικές φωνές που με ευφάνταστο τρόπο γνώρισαν τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, από τον σκιοπαίκτη και σκηνοθέτη Ηλία Καρελλά, που οι παραστάσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Θέατρο Κάππα συγκινούν και ενθουσιάζουν το παιδικ ό κοινό τα τελευταία χρόνια, τον Λευτέρη Ελευθερίου, την Αρετή Κετιμέ και τους String Demons.


Μια παράσταση με ζωντανή μουσική, γιγαντοφιγούρες Θεάτρου Σκιών και τις ξεκαρδιστικότερες ατάκες του πιο αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων! Πίσω από το μπερντέ ο Ηλίας Καρελλάς έδωσε ζωή με τη φωνή του στους χαρακτήρες του έργου, ενώ τη δισδιάστατη σύμβαση «έσπασε» με την παρουσία του ο γνωστός ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου ερμηνεύοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το ρόλο του Πλούτου, αλλά και … της Φτώχειας!
Η μοναδική Αρετή Κετιμέ μάγεψε με τη φωνή και το σαντούρι της, ενώ με πρωτότυπη μουσική και ανατρεπτικές διασκευές το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων String Demons έπαιξε και τραγούδησε ζωντανά στη σκηνή, δίνοντας έναν ιδιαίτερο παλμό.

Και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί!


Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved