«Θύματα» του κορονοϊού και οι Πρωτοψάλτη-Χατζηγιάννης! Αναβάλλονται οι συναυλίες τους!
Exodos

«Θύματα» του κορονοϊού και οι Πρωτοψάλτη-Χατζηγιάννης! Αναβάλλονται οι συναυλίες τους!

«Θύματα» του κορονοϊού έπεσαν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης οι οποίοι αναγκάζονται να αναβάλλουν τις συναυλίες τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. 

Όπως ανακοίνωσε ο τραγουδιστής μέσα από τα social media, ένας μουσικός της ορχήστρας, ο οποίος δεν είχε έρθει όμως σε επαφή με τους δύο καλλιτέχνες, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, αν και είχε προλάβει να εμβολιαστεί με την πρώτη δόση. Το θετικό μοριακό τεστ όμως, αναγκάζει όλους τους συντελεστές αυτής της μουσικής σύμπραξης να τηρήσουν το ιατρικό πρωτόκολλο και να αναβάλλουν μέχρι νεοτέρας τις συναυλίες αυτές. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη αναφέρει:

«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι συναυλίες της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Με μια αγκαλιά τραγούδια» στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου στις 13 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη στις 14 Ιουλίου και στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 19 Ιουλίου αναβάλλονται καθ’ ό,τι ένας εμβολιασμένος –κατά το ήμισυ- μουσικός βρέθηκε θετικός σε μοριακό τεστ κορονοϊού.

Ο συγκεκριμένος μουσικός δεν ήρθε σε επαφή με τους δύο καλλιτέχνες παρά μόνο με τα υπόλοιπα μέλη της ορχήστρας. Σεβόμενοι την προστασία όλων, ακολουθούμε πιστά το ιατρικό πρωτόκολλο και αναβάλουμε τις συγκεκριμένες συναυλίες.

Η συναυλία στην Τεχνόπολη θα γίνει στις 31 Αυγούστου. Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τις άλλες ημερομηνίες. Τα εισιτήριά σας ισχύουν κανονικά. Αν κάποιος επιθυμεί επιστροφή παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την υπηρεσία που προμηθεύτηκε το εισιτήριο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved