Θέατρο Άλσος: 55 χρόνια ελληνικής ποπ μουσικής με τον Πασχάλη και special guests
Exodos

Θέατρο Άλσος: 55 χρόνια ελληνικής ποπ μουσικής με τον Πασχάλη και special guests

Ένα party με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τα ωραιότερα τραγούδια των 60’s, 70’s, 80’s, 90’s μέχρι και σήμερα σε μια αναδρομή στην γεμάτη επιτυχίες καριέρα του μας επιφυλάσσει ο διαχρονικός και αιώνιος έφηβος Πασχάλης Αρβανιτίδης την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Άλσος!

"Αν μια μέρα σε χάσω", "Παραδώσου λοιπόν", "Ο τρόπος", "Το σχολείο", "Το μπαράκι", "Ο Αλέξης", "Μάθημα σολφέζ", "Είσαι το ταίρι μου" και πολλά, πολλά άλλα!

Special guest σε αυτή την υπέροχη βραδιά θα είναι η Σοφία Αρβανίτη, ο Θανος Καλλιρης και ο Γιάννης Γιοκαρίνης! Με τεράστια ιστορία στη διασκέδαση και ατέλειωτες διαχρονικές επιτυχίες στα ενεργητικά τους θα παρασύρουν το κοινό σε μαγικά μονοπάτια.

Στα decks θα βρίσκεται η εκρηκτική DJ Μαγκυ Χαραλαμπίδου με ελληνικές και ξένες επιτυχίες!

Η μοναδική συνύπαρξη των παραπάνω σπουδαίων ερμηνευτών που έχουν σημαδέψει και μεγαλώσει γενιές και γενιές θα ξεσηκώσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν τους φανατικούς οπαδούς τους για να ερωτευτούμε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όπως παλιά σε ένα ξέφρενο party!

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Ώρα έναρξης παραστάσεων:21:00

‘Ώρα εισόδου κοινού: 19:00

Προπώληση: www.viva.gr

Διεύθυνση παραγωγής: Αθανάσιος Μαροσούλης

Παραγωγή: MK Group of companies / Ηλίας Μαροσούλης, Άγγελος Κοταρίδης

*** Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 8 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι εάν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.

Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved