Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει – Η επίσημη ανακοίνωση μετά το «λουκέτο»
Exodos

Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει – Η επίσημη ανακοίνωση μετά το «λουκέτο»

Ανοίγει ξανά το νυχτερινό κέντρο και ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει.

Μετά το «λουκέτο» το YTON ανοίγει και πάλι τις πόρτες του.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του YTON:

«Με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μας παύει από σήμερα. Το ΥΤΟΝ The Music Show θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8. Όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την «επιλογή» της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία - διασκέδαση να επιτελούμε «αστυνομικού τύπου» καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει. Φυλάσσουμε την υγεία μας, φροντίζουμε όμως και τη ψυχή μας».

Θυμίζουμε ότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής εντοπίστηκαν μαζικές παραβάσεις των μέτρων κατά της πανδημίας.

Μετά από έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής, βρέθηκαν παραβάσεις για τον κορονοϊό. Υπήρχαν άτομα χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλά και όρθιοι κάτι που δεν επιτρέπεται. Διαπιστώθηκαν παραβάσεις ως προς την τήρηση των μέτρων που είχαν σαν συνέπεια την επιβολή προστίμου και το επταήμερο λουκέτο.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του «Yton», κ. Γιώργος Κλεφτοδήμος, σε ανακοίνωσή του υποστήριξε πως δεν υπήρξε καμία παράβαση των μέτρων προστασίας δημόσιας υγείας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved