Λαμπερά εγκαίνια με επώνυμους καλεσμένους για την Πηγή Δαούλα
Exodos

Λαμπερά εγκαίνια με επώνυμους καλεσμένους για την Πηγή Δαούλα

Ζυρίχη, Λονδίνο, Αθήνα. Τρεις πόλεις όπου πραγματοποιήθηκαν πέντε διεθνείς εικαστικές εκθέσεις με όλες τις σημαντικές τάσεις στην σύγχρονη αφηρημένη Τέχνη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς εκθέσεις στις οποίες συμμετείχε η Ελληνίδα εικαστικός Πηγή Δαούλα.

Καλλιτέχνες που αγαπούν την Τέχνη και ειδικά τη ζωγραφική παραβρέθηκαν στα εγκαίνια τόσο στην έκθεση «Humanism» στο κτήριο BIOS όσο και στην Athens Open Art στη γκαλερί Art Number 23 και συνεχάρησαν την Πηγή Δαούλα για τα έργα της.

Ανάμεσά τους η διεθνής Ελληνίδα ηθοποιός που έχει κατακτήσει το Hollywood η Δέσποινα Μοίρου που ενθουσιάστηκε με τα έργα και αποφάσισε να χαρίσει τον πίνακα με τίτλο Boxes στο σπουδαίο Ισπανό σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδοβάρ που πριν από λίγες μέρες έκλεισε τα 72 του χρόνια και είναι λάτρης της αφηρημένης Τέχνης.

Στην έκθεση βρέθηκαν και τρεις σημαντικοί εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς τραγουδοποιών και τραγουδιστών ο Ηλίας Μακρίδης, ο Κωνσταντίνος Φρατζής και η Σίλια Κατραλή καθώς και η pilates instructor Μαρία Μαραγιάνη που απόλαυσαν τα έργα της Πηγής Δαούλα και συζήτησαν μαζί της για τις τεχνικές που χρησιμοποιεί αλλά και τις πηγές έμπνευσής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved