Νίκος Οικονομόπουλος: Επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα με Ιακωβίδη και Ήβη Αδάμου
Exodos

Νίκος Οικονομόπουλος: Επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα με Ιακωβίδη και Ήβη Αδάμου

To πλήρως ανακαινισμένο Fantasia, υποδέχεται τον Νίκο Οικονομόπουλο που επιστρέφει στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας! Μάλιστα η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 15/10!

Το κοινό περιμένει πώς και πώς και μάλιστα μετά την περίοδο της καραντίνας όλοι θέλουν να διασκεδάσουν και να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Αναμφισβήτητα, ένας από αυτούς είναι και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο καλλιτέχνης με τις μεγάλες επιτυχίες, τα λαϊκά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις ερμηνείες του, ξεκινάει τις εμφανίσεις του προσθέτοντας στο ρεπερτόριο του και παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στο κοινό τη νέα του επιτυχία "Από Έρωτα". Μια δυναμική -ερωτική λαϊκή μπαλάντα, που μόλις κυκλοφόρησε και έχει ήδη αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια!

Δίπλα του ο Πέτρος Ιακωβίδης, που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και αποτελεί έναν απ' τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς της Ελλάδας, καθώς και η Ήβη Αδάμου ένα απ' τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ποπ σκηνής με μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες!

Το Fantasia, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις συστάσεις της πολιτείας, θα αποτελέσει τον πιο hot προορισμό διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα.

*Η είσοδος στον χώρο γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
Όλο το προσωπικό του καταστήματος είναι πλήρως εμβολιασμένο για την προστασία της δημόσιας υγείας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved