Έλλα και Άλλυ: Η Ζέτα Δούκα παρουσίασε τη νέα της σειρά παιδικών βιβλίων (Photos)
Exodos

Έλλα και Άλλυ: Η Ζέτα Δούκα παρουσίασε τη νέα της σειρά παιδικών βιβλίων (Photos)

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου η παρουσίαση της παιδικής σειράς βιβλίων της Ζέτας Δούκα με τίτλο «Έλλα και Άλλυ».

Στον προαύλιο χώρο του σχολείου συγκεντρώθηκαν αγαπημένοι φίλοι της Ζέτας και αναγνώστες, που ήρθαν να την απολαύσουν στο νέο της ρόλο, αυτόν της συγγραφέως παιδικών βιβλίων.

Ένα απόγευμα πλούσιο σε εικόνες, ερεθίσματα και σπουδαία μηνύματα ήρθε για να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι η γυναικεία ενδυνάμωση, η δύναμη της φιλίας και η αποδοχή της διαφορετικότητας.

Στο πάνελ συμμετείχαν η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο ηθοποιός και συγγραφέας Θανάσης Ευθυμιάδης, οι συντελεστές των βιβλίων Θάνος Καρανίκας (εικονογράφος), Χρύσα Τσουκαλά (παιδαγωγός) και ο ένας εκ των εκδοτών της Key Books, Βασίλης Βαρδάκας.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Απασχόλησης Μάνος Πετούσης, η Νίνα Λοτσάρη, η Σόφη Πασχάλη και η Βάσω Νικοπολίδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες από τον γυμναστή και σύζυγο της Ζέτας Δούκα Μιχάλη Χατζαντωνά και εικαστικές δράσεις από τις παιδαγωγούς Χρύσα Τσουκαλά και Άννα Παπαϊωάννου.
Χορηγοί της υπέροχης εκδήλωσης ήταν οι εταιρίες 3Ε και Bread Factory, οι οποίες φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο για το πλούσιο catering που απόλαυσαν οι καλεσμένοι.

H σειρά βιβλίων Έλλα & Άλλυ μιλά για τη δύναμη της φιλίας, τη γυναικεία υποστήριξη και την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Τα βιβλία της Ζέτας Δούκα Είσαι φίλη μου και Είσαι δυνατή κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Key Books.

Λίγα λόγια για τα βιβλία:

Η Έλλα είναι ένα ντροπαλό κοριτσάκι που δεν χαμογελάει πολύ και δεν έχει κανέναν φίλο. Στο σχολείο, κάθεται μόνη στο θρανίο και στα διαλείμματα δεν παίζει έξω στην αυλή με τα άλλα παιδιά.

Μια μέρα η δασκάλα τούς συστήνει μια καινούργια μαθήτρια, την Άλλυ, που έρχεται από τη μακρινή Αιθιοπία και κάθεται στο ίδιο θρανίο με την Έλλα, ζητώντας της να γίνουν φίλες.

Τι θα κάνει η Έλλα;
Η Έλλα και η Άλλυ είναι αχώριστες φίλες και στο σχολείο περνούν όλη τη μέρα μαζί!
Όταν ο δάσκαλος της γυμναστικής τούς ανακοινώνει ότι θα γίνουν αγώνες ταχύτητας στο σχολείο, η Άλλυ ενθουσιάζεται, αφού της αρέσει πολύ το τρέξιμο.
Κάποια από τα παιδιά, όμως, δεν θέλουν να πάρει μέρος στους αγώνες γιατί τη θεωρούν ξένη.
Τι θα γίνει στο τέλος;

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved