Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επέστρεψε στη σκηνή του Θεάτρου Διάνα -Ο ρόλος της Ελένης Ράντου
Exodos

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επέστρεψε στη σκηνή του Θεάτρου Διάνα -Ο ρόλος της Ελένης Ράντου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επέστρεψε δυναμικά με τη μουσική παράσταση, η «Κοινή Ησυχία». Η Ελένη Ράντου δίνει την δική της πινελιά σε αυτό το εγχείρημα.

Μια εξαιρετική μουσική παράσταση, η «Κοινή Ησυχία», με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που διακόπηκε απότομα λόγω πανδημίας, επέστρεψε χθες, 4 Νοεμβρίου στη σκηνή του θεάτρου Διάνα.

Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, τον Φεβρουάριο του 2020, δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί πως έναν μήνα σχεδόν αργότερα όλη η υφήλιος θα βίωνε την δύσκολη εμπειρία της πανδημίας. Τώρα πλέον είναι ακόμη περισσότερο επίκαιρο καθώς στα κείμενα της παράστασης, που υπογράφει ο Οδυσσέας Ιωάννου, οι ανθρώπινες σχέσεις, οι αλλαγές, η έλλειψη επικοινωνίας αλλά και η δύναμη της ελπίδας, πρωταγωνιστούν.

Η «Κοινή Ησυχία» είναι η δεύτερη μουσική παράσταση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Οδυσσέα Ιωάννου, μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο «9:05», σε σκηνοθεσία του Παντελή Βούλγαρη, που παρακολούθησαν 130.000 θεατές!

Την σκηνοθεσία, αυτή τη φορά, υπογράφει η Ελένη Ράντου, ενώ συμπράττουν οι ηθοποιοί Σοφία Πανάγου και Δημήτρης Καπετανάκος οι οποίοι υποδύονται ένα ζευγάρι που μετά από χρόνια προσπαθεί να βρει και πάλι τις ισορροπίες του και να ξαναθυμηθεί τα νεανικά του όνειρα.

Δείτε την παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Βερνίκου – Μίλτος Καμπουρίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με το γιο τους στο κέντρο της Αθήνας

AXDW: Αρχιτεκτονικές γραμμές και θηλυκά κοψίματα στην νέα συλλογή “Modern Amazons” Paris Valtadoros

Μαρινέλλα - Μάριος Φραγκούλης: Πλήθος επωνύμων στη συναυλία τους (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved