Οι celebrities με χριστουγεννιάτικη διάθεση συναντήθηκαν στη Γλυφάδα για καλό σκοπό! (Photos)
Exodos

Οι celebrities με χριστουγεννιάτικη διάθεση συναντήθηκαν στη Γλυφάδα για καλό σκοπό! (Photos)

Το αγαπημένο στέκι της Γλυφάδας σε ένα λαμπερό dinner party, με γιορτινή διάθεση, για καλό σκοπό!

Στo εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ένα Christmas-Charity event στο εστιατόριο NOMSY, στη Γλυφάδα, προς ενίσχυση του κινήματος Strong Me, για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας!
Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης το αγαπημένο εστιατόριο συνέβαλε, συμβάλλει και θα συνεχίσει να συμβάλλει ενεργά σε δράσεις αντιμετώπισης κοινωνικών προβλημάτων. Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο, έσπευσε να δώσει το παρόν και να αγκάλιασει αυτή τη προσπάθεια. Guest Dj ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που έντυσε μουσικά την βραδιά και διασκέδασε τους εκλεκτούς καλεσμένους και όσους παρευρέθηκαν με τις μοναδικές μουσικές του επιλογές.

Το “NOMSY”, ξεκίνησε έχοντας ως αποστολή μια απόδραση από τα συνηθισμένα. Με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο (Θανάσης Κεμπάπ στο Μοναστηράκι, Αθήνα) και χρησιμοποιώντας φαντασία δημιούργησε καινούριες προτάσεις στο χώρο εστίασης που πραγματικά εκπλήσσουν! Ο γύρος από μοσχάρι Black Angus, το κεμπάπ σε λάτιν και ανατολίτικη έκδοση είναι μερικές από τις προτάσεις που μας κέρδισαν. Σε συνδυασμό με τον πολύ όμορφο σχεδιασμό του καταστήματος, μπορούμε να πούμε ότι το concept πραγματικά πέρασε στην πράξη και δημιούργησε εναν καινούργιο χώρο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και έχουμε εξασφαλίσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Ματσούκα - Γιαννίτσας: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι! Η απίθανη σιλουέτα της Μαρίας μετά τη γέννα

Στα παρασκήνια του θεάτρου Αθηνά με τους πρωταγωνιστές της παράστασης Ο Θεός της Σφαγής! (photos)

Πάνος Καλίδης: Λαμπερή πρεμιέρα με ξεχωριστές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved