Θέατρο Μικρό Άνεσις: Η επίσημη πρεμιέρα και οι επώνυμοι καλεσμένοι
Exodos

Θέατρο Μικρό Άνεσις: Η επίσημη πρεμιέρα και οι επώνυμοι καλεσμένοι

Η παράσταση «Αστερισμοί» έκανε την επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Μικρό Άνεσις, με πρωταγωνιστές τον Αλέξανδρο Βάρθη και την Ελίζα Σκολίδη.

Το πολυβραβευμένο και πιο ώριμο έργο του βρετανού θεατρικού συγγραφέα Nick Payne, ξεκίνησε το «ταξίδι» του την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, στο Μικρό Άνεσις, σε σκηνοθεσία της Αικατερίνης Παπαγεωργίου με τους Αλέξανδρος Βάρθης και Ελίζα Σκολίδη να ερμηνεύουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Μάριαν και ο Ρόλαντ βρίσκονται κάπου στο ίδιο σύμπαν. Μία σχέση πάει να δημιουργηθεί και πιθανόν και να εξελιχθεί. Είναι φανερό ότι δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, εκτός από το ότι θέλουν να είναι μαζί. Εκείνος εκτρέφει μέλισσες, είναι δηλαδή ένας μελισσοκόμος και εκείνη είναι θεωρητική φυσικός, μία επιστήμων που μελετάει το σύμπαν. Δύο μυαλά που κινούνται «αλλού», σε άλλες συχνότητες, αλλά η ερωτική έλξη, τους τοποθετεί «εδώ».

Και η ιστορία τους κυλάει έτσι όπως αυτοί οι ίδιοι ορίζουν, ή δεν ορίζουν, ή έτσι τουλάχιστον πιστεύουν. Γι’ αυτό και αγαπιούνται και είναι μαζί. Και πικραίνονται με αλήθειες που λένε ή που δεν λένε. Με διαπιστώσεις που τους δένουν πιο πολύ ή τους χωρίζουν και απατούν ο ένας τον άλλον και τα ξαναφτιάχνουν ή βάζουν ένα τέλος.

Δείτε στην παρακάτω gallery τους επώνυμους που παρακολούθησαν την παράσταση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved