Πάολα και Στέλιος Ρόκκος αποθεώθηκαν από το κοινό στη λαμπερή τους πρεμιέρα στο Φωταέριο!
Exodos

Πάολα και Στέλιος Ρόκκος αποθεώθηκαν από το κοινό στη λαμπερή τους πρεμιέρα στο Φωταέριο!

Λαμπερή πρεμιέρα έκαναν η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος στο Φωταέριο, εκεί όπου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής αποθεώθηκαν από το κοινό, που βρέθηκε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Οι δυο δημοφιλείς καλλιτέχνες παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με αγαπημένες τους επιτυχίες, ενώ ένα από τα εντυπωσιακά σημεία της βραδιάς ήταν η κοινή τους συνύπαρξη επί σκηνής, όπου τραγούδησαν για πρώτη φορά το ντουέτο τους με τίτλο «Ανάσα».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Πάολα, η πιο σημαντική ερμηνεύτρια της γενιάς της, καθήλωσε το κοινό με τις επιτυχίες της και την εκρηκτική της παρουσία on stage, ενώ ο Στέλιος Ρόκκος ξεσήκωσε το κοινό με τις διαχρονικές του επιτυχίες, τη ροκ διάθεσή του και τις ανατρεπτικές μουσικές του.

Το σίγουρο είναι πως το πρόγραμμα της Πάολα και του Στέλιου Ρόκκου στο Φωταέριο κατάφερε να ξεχωρίσει από το πρώτο κιόλας διήμερο και αν θέλετε να απολαύσετε και εσείς μία βραδιά γεμάτη κέφι και αγαπημένα τραγούδια, μπορείτε να δείτε και να ακούσετε live τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ανανεωμένο Φωταέριο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Ραντεβού, λοιπόν, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Φωταέριο με την Πάολα, τον Στέλιο Ρόκκο και τη συμμετοχή των Γιάννη Αρβανιτίδη, BIASED BLEAST, KRISTINE και EVAGELIA σε ένα καθηλωτικό μουσικό πρόγραμμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved