Βραδινή έξοδο για την Δήμητρα Ματσούκα. Τι φόρεσε η σέξι ηθοποιός;
Exodos

Βραδινή έξοδο για την Δήμητρα Ματσούκα. Τι φόρεσε η σέξι ηθοποιός;

Η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί «Σταυρός του Νότου Plus» για να απολαύσει τον Δημήτρη Σαμόλη, όπου εμφανίζεται στη μουσική σκηνή του κέντρου.  

Ο Δημήτρης Σαμόλης αυτό το διάστημα εμφανίζεται στη μουσική σκηνή «Σταυρός του Νότου Plus» και πολλοί καλλιτέχνες βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τον γνωστό τραγουδοποιό, ενώ ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η ηθοποιός, Δήμητρα Ματσούκα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ταλαντούχα ηθοποιό να διασκεδάζει στο νυχτερινό μαγαζί. Σε κάποιο διάλλειμμα ο Δημήτρης Σαμόλης κατέβηκε από τη σκηνή και βρέθηκε στο τραπέζι της Δήμητρας Ματσούκα για να τη δει και να την αγκαλιάσει.

Ένα μαύρο τζιν και ένα μαύρο μακρυμάνικο ριγέ μπλουζάκι, ήταν η επιλογή της σέξι ηθοποιού, καθώς η Δήμητρα Ματσούκα είναι μια γυναίκα που εκπέμπει θηλυκότητα από μόνη της… χρόνια τώρα!

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον σύζυγό της, Σπύρος Δημητρίου, ο Κώστας Νικούλι, ο Αντώνης Κρόμπας, ο Μίνως Θεοχάρης και η Ειρήνη Σταματίου ήταν από τους επώνυμους που βρέθηκαν στον μουσική σκήνη, για να διασκεδάσουν ακούγοντας τον αγαπημένο τους φίλο.

Δείτε φωτό από τη βραδιά στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Δήμητρα Ματσούκα για #MeToo: «Δεν θα γινόντουσαν δίκες, αν ήταν όλες οι καταγγελίες αληθινές...»

Ματσούκα: Η δήλωση που θα συζητηθεί - «Δε σημαίνει πως ο καταγγελλών λέει πάντα την αλήθεια»

Δήμητρα Ματσούκα: «Θα ήθελα να προσπαθήσω να υπάρχω με έναν πιο αυθεντικό τρόπο, λιγότερο μηχανικό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved