Οι επώνυμοι που διασκέδασαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στην Ελένη Φουρέιρα!
Exodos

Οι επώνυμοι που διασκέδασαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στην Ελένη Φουρέιρα!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και το πρόγραμμά τους είναι κάτι παραπάνω από «εκρηκτικό»!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζουν το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα, σηματοδοτώντας παράλληλα μια νέα εποχή στη ψυχαγωγία!

Μαζί τους το new entry πρόσωπο της Ελληνικής Δισκογραφίας , ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Γιώργος Κακοσαίος. Στα decks o Dj Anjelo , με τις μουσικές επιλογές του να δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο και αυτή την εβδομάδα! Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την παρέα του, απόλαυσε τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα!

Ο Λευτέρης Κιντάτος που υπογράφει αρκετές απ' τις μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού όπως "Αθήνα Μου", "Παρασκευή Πρωί", "Τι να το κάνω", "Μαζί Σου" και όχι μόνο διασκέδασε στο TEATRO Athens, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τον καλεί στη σκηνή για να τραγουδήσουν παρέα.

Το ίδιο βράδυ ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί με την ανερχόμενη συνάδελφο του Ιπέκ Σισέκ, που βρίσκονται στην Ελλάδα για επαγγελματικές υποχρεώσεις , διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε την gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved