Πάολα-Στέλιος Ρόκκος: Παρέλαση επωνύμων στο Φωταέριο
Exodos

Πάολα-Στέλιος Ρόκκος: Παρέλαση επωνύμων στο Φωταέριο

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο Φωταέριο, με το κοινό να δίνει δυναμικό παρόν και να τους αποθεώνει.  

Το Φωταέριο έχει γίνει πόλος έλξης, ενώ αρκετοί είναι και οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που επιλέγουν την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο για τη διασκέδασή τους.

Το διήμερο που μας πέρασε, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Πάνος Μουζουράκη με τη σύντροφό του επέλεξαν το αγαπημένο δίδυμο για την διασκέδασή τους, ενώ ο Τόνυ Μαυρίδης γιόρτασε την ονομαστική γιορτή της συζύγου του Ευαγγελίας με τον Αντύπα στην παρέα τους. Στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν και o σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Πάολα μοιράστηκε την πίστα με τον Αντύπα και το κοινό τους αποθέωσε.

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με αγαπημένες τους επιτυχίες, ενώ ένα από τα εντυπωσιακά σημεία της βραδιάς είναι αναμφίβολα η κοινή τους συνύπαρξη on stage.

Η Πάολα, η πιο σημαντική ερμηνεύτρια της γενιάς της, καθηλώνει το κοινό με τις επιτυχίες της και την εκρηκτική παρουσία της επί σκηνής.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης με τις διαχρονικές επιτυχίες ξεσηκώνει το κοινό με τη ροκ διάθεση του και τις ανατρεπτικές μουσικές του.

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ανανεωμένο Φωταέριο -τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα- για όμορφες βραδιές γεμάτες κέφι και αγαπημένα τραγουδια σε ένα πρόγραμμα που που κατάφερε να ξεχωρίσει από το πρώτο κιόλας διήμερο.

Ραντεβού κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Φωταέριο με Πάολα και Στέλιο Ρόκκο.

Συμμετέχουν: Γιάννης Αρβανιτίδης, BIASED BLEAST, KRISTINE, EVAGELIA

Δείτε φωτογραφίες από τους επώνυμους που διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved