Exclusive videos+photos: Δείτε πού και με ποιους τα «έσπασε» ο Αρναούτογλου χθες το βράδυ!
Exodos

Exclusive videos+photos: Δείτε πού και με ποιους τα «έσπασε» ο Αρναούτογλου χθες το βράδυ!

Μέρα εξόδου και διασκέδασης η χθεσινή για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου οι οποίοι είπαν να τιμήσουν με την παρουσία τους έναν αγαπημένο τους καλλιτέχνη!

Ο λόγος για τον Σώτη Βολάνη ο οποίος ήταν προσφάτως καλεσμένος του παρουσιαστή στην εκπομπή The 2night Show. Τότε ήταν οικοδεσπότης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αλλά χθες το βράδυ (30/4) ήταν η σειρά του τραγουδιστή να αναλάβει αυτόν τον ρόλο.

Ο Σώτης Βολάνης λοιπόν μαζί με την Εβίτα Σερέτη υποδέχτηκαν στο νυχτερινό κέντρο «Λαδάδικα Αθήνας» στο κέντρο της Αθήνας το ζευγάρι μαζί με την παρέα του και φυσικά όλοι μαζί βρέθηκαν να χαίρονται το πρόγραμμα από το κεντρικό πρώτο τραπέζι πίστα.

Από νωρίς ο παρουσιαστής έδειξε να απολαμβάνει τις ερμηνείες του Σώτη Βολάνη, "χτίζοντάς" τον μάλιστα με λουλούδια. Κάποια στιγμή το κέφι άναψε για τα καλά και ο Σώτης παραχώρησε στον παρουσιαστή το μικρόφωνό του για να τραγουδήσει μία επιτυχία του.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά το κέφι πήρε φωτιά και μέχρι τα ξημερώματα η παρέα έδειξε να τα... σπάει μέχρι τελικής πτώσης.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο με το γλέντι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Σώτη Βολάνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved