ONIRAMA: Παρασκευή 13 Μαΐου αρχίζει ο Χορός!
Exodos

ONIRAMA: Παρασκευή 13 Μαΐου αρχίζει ο Χορός!

Οι ONIRAMA επιστρέφουν για μια μοναδική βραδιά στην Αθήνα, την Παρασκευή 13 Μαΐου, στις 22:00 στο VOX!

Στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του πολύ-συλλεκτικού επετειακού δίσκου τους «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους» με τη συμμετοχή 30 αγαπημένων καλλιτεχνών, οι ONIRAMA έρχονται για να αποδείξουν για ακόμα μια φορά πως, αν και είναι Δύσκολος Καιρός για Πρίγκιπες, αυτό που μας έχει λείψει περισσότερο είναι τα εκρηκτικά live, ο χορός και το να μοιραζόμαστε παρέα δυναμικές βραδιές και όμορφα τραγούδια!

Μαζί τους, σε μια special guest εμφάνιση και η Παυλίνα Βουλγαράκη! Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, μετά τη συνεργασία της με τους ONIRAMA στη διασκευή του τραγουδιού «Οι Φόβοι του Πρίγκιπα (Ένα Εμείς)» που περιλαμβάνεται στο «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους», θα μοιραστεί μαζί τους τη σκηνή του VOX. Η ενέργεια, η αύρα της και τα τραγούδια που αγαπά, ταξιδεύουν το κοινό σε «κόσμους» και «χρόνους» μαγικούς…

Τη δική της νότα θα δώσει και η πολυπράγμων τραγουδοποιός, ηθοποιός και performer Σοφία Κουρτίδου, διανθίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον μουσικό καμβά των ONIRAMA, με το πληθωρικό ταπεραμέντο της, σε αυτή την ξεχωριστή συνύπαρξη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

VOX
Ιερά Οδός 16, Αθήνα
Τηλ. Κρατήσεων: 210.3475900
Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμές εισιτηρίων:
Α Ζώνη: 30 €
Β Ζώνη: 25 €
Γ Ζώνη: 20 €
Bar: 15 €

Παραγωγή: MK Group of companies / Ηλίας Μαροσούλης, Άγγελος Κοταρίδης

Διεύθυνση παραγωγής: Αθανάσιος Μαροσούλης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved