Άγριες μέλισσες: Το soundtrack της σειράς live στις 17 Ιουνίου
Exodos

Άγριες μέλισσες: Το soundtrack της σειράς live στις 17 Ιουνίου

Ένα μοναδικό live πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου με τα τραγούδια της πολυαγαπημένης σειράς του ANT1, «Άγριες μέλισσες».

«Με κυνηγούν οι μέλισσες κι εσύ που δεν με θέλησες...» Ποιος τηλεθεατής δεν έχει σιγοψιθυρίσει αυτούς τους στίχους και τη μελωδία του τραγουδιού εδώ και τρία χρόνια... Οι «Άγριες μέλισσες», που προσελκύουν σταθερά το ενδιαφέρον του κοινού για τρίτη συνεχή χρονιά, έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους όχι μόνο στον τηλεοπτικό, αλλά και στον μουσικό χώρο, καθώς μέσα από αυτές γεννήθηκαν πολλά τραγούδια που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν.

-4-10.jpg

Αυτά τα τραγούδια θα παρουσιαστούν ζωντανά στις 17 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Christmas Theater, στο πλαίσιο του «CT Garden Festival».

Ο συνθέτης των κομματιών Alex Sid και η ερμηνεύτρια Αναστασία Μουτσάτσου μαζί με τους Μαρία Κίτσου (Λενιώ), Δημήτρη Γκοτσόπουλο (Λάμπρος) ,Γιάννη Βασιλώτο (Μπάμπης), αλλά και τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο θα ανέβουν στη σκηνή προκειμένου να ερμηνεύσουν τα τραγούδια των «Μελισσών» σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη.

Ανάμεσα τους θα ακουστούν τα τραγούδια «Κάθε Δειλινό», «Σ' αγάπησα», «Μάτια κλειστά», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμης», αλλά και επιλογές από το σύνολο του ελληνικού μουσικού ρεπερτορίου. Φυσικά, στην όμορφη βραδιά και λίγο προτού πέσει η αυλαία της σειράς εποχής, στις αρχές Ιουλίου, στον ΑΝΤ1, θα παρευρεθούν και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της σειράς!

Και επειδή τα πράγματα τρέχουν, οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης ήδη γράφουν τη νέα τους σειρά, «Μάγισσα», που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 και θα επαναφέρει τη μαγεία της μυθοπλασίας στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Μπορεί τα σχέδια τους για τη σειρά που θα είναι αφιερωμένη στο λαϊκό τραγούδι και στη δεκαετία του 1980 «Ντέρτι» να μπήκαν στον πάγο εξαιτίας του ανταγωνισμού, όμως το συγγραφικό δίδυμο δεν πτοήθηκε και θα ταξιδέψει του χρόνου το κοινό στο 1918 μέσα από ένα θρίλερ εποχής.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες Spoiler: Aκύλας και Κυριάκος «σκοτώνονται» στο ξύλο

Άγριες Μέλισσες: O Πέτρος κρύβεται στο Διαφάνι, ενώ όλοι υποψιάζονται ότι ο Ζάχος τον κατέδωσε

Άγριες μέλισσες: Μπάμπης και Κορίνα το σκάνε από το Διαφάνι - Έξαλλος ο Ακύλας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved