Μεγάλη συγκίνηση στη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Μητροπάνου, 10 χρόνια μετά τον θάνατό του
Exodos

Μεγάλη συγκίνηση στη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Μητροπάνου, 10 χρόνια μετά τον θάνατό του

Ποιος μπορεί να ξεχάσει έναν μεγάλο καλλιτέχνη όπως ήταν ο Δημήτρης Μητροπάνος; Σίγουρα κανείς και η χθεσινή (30/5) μεγάλη συναυλία που δόθηκε στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη ήταν η καλύτερη απόδειξη. 

Το γήπεδο από νωρίς ήταν ασφυκτικά γεμάτο από απλό κόσμο που ήθελε να τιμήσει τη μνήμη του κορυφαίου ερμηνευτή ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 10 χρόνια.

Έχοντας αφήσει έντονη τη σφραγίδα του στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, αλλά κυρίως στις καρδιές όλων μας, ο Δημήτρης Μητροπάνος χθες το βράδυ ξαναζωντάνεψε μέσα από τα τραγούδια που ερμήνευσαν για εκείνον οι καλοί του φίλοι και συνοδοιπόροι του στο μουσικό του ταξίδι.

Η Πέγκυ Ζήνα, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, πλαισιωμένοι από την ορχήστρα που τον συνόδευε, στάθηκαν στη μέση της σκηνής και ανέλαβαν το βαρύ έργο της επανεκτέλεσης των τραγουδιών που ερμήνευσε ο ίδιος, αποτίνοντας φόρο τιμής σε έναν μοναδικό άνθρωπο που με την ταπεινότητα και τη σεμνότητα που τον χαρακτήριζε μιλούσε πάντα στις δικές μας ψυχές.

Την παρουσίαση, σκηνοθεσία και επιμέλεια της βραδιάς είχε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης.

Η ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου που αποτελείται από τους: Γιώργο Κατσίκα (ντραμς), Γιάννη Κυφωνίδη (πλήκτρα), Μίμη Ντούτσουλη (μπάσο), Γιάννη Παπαζαχαριάκη (κιθάρα), Γιώργο Παπαχριστούδη (πιάνο), Μάκη Πελέκα (μπουζούκι), Χρήστο Περτσινίδη (ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννη Σινάνη (μπουζούκι), Ανδρέα Τράπαλη (βιολί) και Ντίνο Χατζηιορδάνου (ακορντεόν) ήταν εκεί για να θυμηθούν αξέχαστες στιγμές στο πλευρό του.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved