Πλήθος επωνύμων στη συναυλία Desmond Child rocks The Parthnenon
Exodos

Πλήθος επωνύμων στη συναυλία Desmond Child rocks The Parthnenon

Desmond Child rocks The Parthnenon: Μια βραδιά αφιερωμένη στον Desmond Child και τους φίλους του που ένωσαν τις δυνάμεις τους στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με σκοπό την υποστήριξη του του αιτήματος της Ελλάδος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Τα λαμπρά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον θρυλικό Desmond Child σε μια συναυλία με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Μια ανιδιοτελής χειρονομία από έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και τους εξαιρετικούς φίλους του!

Ο Alice Cooper, η Bonnie Tyler, η Rita Wilson, ο Σάκης Ρουβάς, οι The Rasmus, ο Γιώργος Λεμπέσης, ο Leo Dante, ο Kip Winger, ο Chris Willis, η Tabitha Fair, ο Justin Benlolo και ο Andreas Carlsson!

Μαζί για την Ελλάδα, μαζί για τον Παρθενώνα! Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ο Desmond Child εκτός από ιδιοφυής καλλιτέχνης είναι και ένας ανιδιοτελής φιλέλληνας. Πάντα αισιόδοξος και οραματιστής, αγκαλιάζει και στηρίζει τον δίκαιο σκοπό της εκστρατείας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Ο Desmond Child έστειλε το δικό του μήνυμα του προς το ελληνικό και διεθνές κοινό για τη συναυλία Desmond Child rocks The Parthnenon κατά τη διάρκεια του Φιλανθρωπικό δείπνο Gala που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μουσείο της Ακρόπολης: «Eίμαι τόσο ενθουσιασμένος που έρχομαι με το show, Desmond Child rocks The Parthnenon στην Αθήνα, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Θα είναι μια μαγευτική βραδιά γεμάτη με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου. Ζωντανά στη σκηνή θα βρεθούν μαζί μου οι: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Sakis Rouvas, Leo Dante, The Rasmus, Kip Winger, George Lembesis, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo, Andreas Karlsson!»

Η ροκ μουσική συνάντησε μια κλασική ορχήστρα, στο λίκνο του πολιτισμού και της κουλτούρας, παρουσιάζοντας μερικές από μεγαλύτερες επιτυχίες μου: Livin' On A Prayer, You Give Love A Bad Name, I Hate Myself For Loving You, Dude Looks Like A Lady, Poison, Kings & Queens, Beautiful Now, I Was Made For Lovin' You, Livin' La Vida Loca!

«Αυτή η ξεχωριστή συναυλία πραγματοποιήθηκε για την υποστήριξη της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, για να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη και να συγκεντρώσει κεφάλαια υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στο σπίτι τους. Έρχομαι στην Ελλάδα με την οικογένειά μου εδώ και δεκαετίες και αγαπώ αυτή τη χώρα με όλη μου την καρδιά! Τη νιώθω πραγματικά σαν δεύτερο σπίτι μου« είπε ο Desmond Child.

Ακριβώς αυτό ήταν και το μήνυμα της χθεσινής συναυλίας στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με τον Desmond Child και τους διάσημους φίλους του να τραγουδούν για την Ελλάδα!

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Φοίβος Δημιουργικός Διευθυντής: Φωκάς Ευαγγελινός Υπό την Αιγίδα των Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Αθηναίων Μουσείο Ακρόπολης

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά και τους επώνυμους που παρακολούθησαν τη συναυλία στο Ηρώδειο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved