Αποθεώθηκε το εκρηκτικό δίδυμο Βανδή – Θεοφάνους στην Ολυμπία
Exodos

Αποθεώθηκε το εκρηκτικό δίδυμο Βανδή – Θεοφάνους στην Ολυμπία

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας συνεχίζει πολύ δυναμικά να χαρίζει εντυπωσιακές βραδιές, που όλοι έχουν ανάγκη έπειτα από δύο χρόνια δυσκολιών

Ανάλογη ήταν η συναυλία-υπερπαραγωγή της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Θεοφάνους από τα Αθηναϊκά Θέατρα, που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της περιοχής μας την Παρασκευή 15 Ιουλίου στο θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα).

Η ανεπανάληπτη Δέσποινα Βανδή έκλεψε την παράσταση, μαζί με τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους να την συνοδεύει στο μουσικό ταξίδι «Ένα καλοκαίρι διαδρομή» με αγαπημένες μελωδίες. Ένα μουσικό πάντρεμα το οποίο ανέδειξε τον έναν καλλιτέχνη μέσα από τον άλλον, ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε!

Το πλήθος ξεσηκώθηκε με την εκρηκτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, το κέφι της και το φλογερό της ταπεραμέντο. Η μουσική βραδιά ξεκίνησε με την ίδια να ερμηνεύει κομμάτια από την δική της δισκογραφία και όχι μόνο. Το πλήθος ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικό, πλησιάζοντας τη σκηνή, χόρεψε και τραγούδησε μαζί της στίχους γνωστούς, στίχους με νόημα και πολύ συναίσθημα. Μπαλάντες, χορευτικά τραγούδια, αγαπημένα λαϊκά άσματα… τα πάντα είχε το ρεπερτόριο! Η Δέσποινα ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακή με τους θαυμαστές της, που εκδήλωναν την αγάπη τους σε κάθε ευκαιρία, κάνοντας αφιερώσεις και χιούμορ μαζί τους.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Θεοφάνους, ερμηνευτής πιάνου υψηλής δεξιοτεχνίας, έπαιξε μαγικές μουσικές συνθέσεις σε μια πιο λαϊκή νότα, συνοδεύοντας την Δέσποινα σε μελωδικά μονοπάτια όμορφα και συγκινητικά, με παλιά και καινούρια τραγούδια. Η χημεία τους τρομερή και προφανώς κατάφεραν να συνεπάρουν το πλήθος.

Θαυμάσιοι, επίσης, μαζί τους επί σκηνής η Όλγα Βενετσιάνου και ο Νίκος Παπουτσής, που με τις υπέροχες φωνές τους άφησαν την δική τους πινελιά στην εντυπωσιακή αυτή βραδιά!

Το κλίμα έγινε ακόμα πιο ζεστό και συγκινητικό στο σημείο όπου ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε την όμορφη έκπληξη που είχε ετοιμάσει για την Δέσποινα μαζί με τους μικρούς μαθητές του ΚΔΑΠ Αρχ. Ολυμπίας. Οι μικροί μαθητές τραγούδησαν μαζί τους επί σκηνής το «Σ' αγαπώ» και το πόσο αγαπήθηκαν το απέδειξε το χειροκρότημα του κοινού!

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία:

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα έγιναν στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Θεοφάνους στην Ολυμπία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved