Θέατρο Αθηνά: Ανακαινίστηκε πλήρως και το αποτέλεσμα είναι απίθανο!
Exodos

Θέατρο Αθηνά: Ανακαινίστηκε πλήρως και το αποτέλεσμα είναι απίθανο!

Το θέατρο Αθηνά, ένα από τα πιο αγαπημένα θέατρα της Αθήνας και χώρος πολιτισμού που έχει φιλοξενήσει μερικά από τα αριστουργήματα του παγκόσμιου θεατρικού γίγνεσθαι άλλαξε μορφή και το αποτέλεσμα πραγματικά είναι απίθανο!

Το θέατρο Αθηνά στη συμβολή των οδών Πατησίων και Δεριγνύ 10 ξεχωρίζει εδώ και πολλές δεκαετίες για τις μοναδικές παραστάσεις που ανεβάζει και που γίνεται κάθε σεζόν πόλος έλξης κορυφαίων καλλιτεχνών και ανθρώπων της τέχνης και των γραμμάτων που θέλουν να απολαύσουν μία καλή θεατρική παραγωγή.

Φέτος, το θέατρο ανοίγει τις πύλες του πλήρως ανακαινισμένο καθώς όλοι οι χώροι του έχουν δεχτεί πολλές παρεμβάσεις ώστε να είναι μοντέρνοι, λειτουργικοί αλλά και άνετοι.

Έτσι, όσοι από εσάς σκοπεύετε στις 20 Οκτωβρίου που κάνει πρεμιέρα η παράσταση «Τέλειοι ξένοι» να το δείτε, φροντίστε να έχετε φροντίσει νωρίτερα για τις θέσεις σας καθώς αναμένεται φέτος να συμβεί το αδιαχώρητο στο θέατρο.

Στη σκηνή του ανακαινισμένου θεάτρου φιλοξενείται το εκπληκτικό έργο του Πάολο Τζενοβέζε σε σκηνοθεσία Πέτρου Λαγούτη και Γιώργου Πυρπασόπουλου!

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά
Μυρτώ Αλικάκη
Ντάνη Γιαννακοπούλου
Πέτρος Λαγούτης
Δημήτρης Λιόλιος
Κατερίνα Μισσιχρόνη
Δημήτρης Ξανθόπουλος
Λυδία Σγουράκη
Γιώργος Χρανιώτης

Μετάφραση -Απόδοση
Ελεονώρα Μελέτη
Σκηνογράφος
Νότης Χριστοδούλου
Ενδυματολόγος
Κέλλυ Σταματοπούλου
Φωτισμός
Αλέκος Αναστασίου

Λίγα λόγια για το έργο:

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστικήΚαι σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Το έργο «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία. Από τον Οκτώβρη, με το έργο αυτό ανοίγει το πρόγραμμα του θεάτρου ΑΘΗΝΑ, το οποίο έχει πλήρως ανακαινιστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, αλλά και με νέα, όμορφη αρχιτεκτονική.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το πλήρως ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved