Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη θεατρική της παράσταση είναι γεγονός!
Exodos

Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη θεατρική της παράσταση είναι γεγονός!

Η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να είναι μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση λέγοντάς μας καθημερινά «Mega Καλημέρα» με τον δικό της μοναδικό τρόπο, όμως εδώ και λίγο καιρό έχει βρει άλλον έναν μεγάλο έρωτα επαγγελματικά!

Και δεν είναι άλλος από την απόδοση θεατρικών κειμένων. Μάλιστα πήρε το βάπτισμα του πυρός με τη μετάφραση και απόδοση ενός σπουδαίου έργου της παγκόσμιας θεατρικής σκηνής το οποίο ανέλαβε εξ' ολοκλήρου για να ανέβει στις 20 Οκτωβρίου στο θέατρο Αθηνά, του θεατρικού επιχειρηματία συζύγου της Θοδωρή Μαροσούλη.

Πρόκειται για το αριστούργημα του Ιταλού συγγραφέα Πάολο Τζενοβέζε που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το θεατρόφιλο κοινό παγκοσμίως, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία το οποίο θα ανέβει στις 20 Οκτωβρίου στο θέατρο Αθηνά και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θεατρόφιλων στην Αθήνα.

Λίγα λόγια για το έργο

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις.

Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστικήΚαι σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Μυρτώ Αλικάκη, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Λιόλιος, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης και στον ρόλο της μικρής κόρης η Λυδία Σγουράκη

Σκηνοθεσία: Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Πυρπασόπουλος

Μετάφραση/Απόδοση: Ελεονώρα Μελέτη

Σκηνικά: Νότης Χριστοδούλου

Κοστούμια: Κέλλυ Σταματοπούλου

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Λυδία Σγουράκη, Καλή Βοϊκλή

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΡΑ 18:00 KAI 21:00

ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 19:30

Εισιτήρια: 18, 16, 14 Ε

Θέατρο ΑΘΗΝΑ

Δεριγνύ 10 & Πατησίων

210 8237330

Διάρκεια 120’ (με διάλειμμα)

Προπώληση: viva.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved