H μεγάλη συναυλία των Madrugada στο Καλλιμάρμαρο, η Αμάντα Γεωργιάδη και η Eurovision
Exodos

H μεγάλη συναυλία των Madrugada στο Καλλιμάρμαρο, η Αμάντα Γεωργιάδη και η Eurovision

Το αγαπημένο συγκρότημα Madrugada από τη Νορβηγία έρχεται στο Καλλιμάρμαρο το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και φυσικά οι φαν τους τούς περιμένουν πώς και πώς για να τους απολαύσουν στις ερμηνείες τους. 

Το gossip-tv βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και φυσικά πρωταγωνιστές ήταν τα μέλη του συγκροτήματος αλλά και η Αμάντα Γεωργιάδη, η γλυκιά κοπέλα που μας είχε εκπροσωπήσει στη Eurovision φέτος η οποία ανέλαβε το opening act της συναυλίας.

Οι Madrugada θα δώσουν στο Καλλιμάρμαρο συναυλία για πρώτη φορά και θα επιχειρήσουν μαζί με την Αμάντα να «φωτίσουν» το φθινοπωρινό βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου με τα απόκοσμα υπερβόρεια ηχοτοπία τους.

Μία υπέροχη πρόκληση

Η Αμάντα Τένφιορντ-Γεωργιάδη ομολογεί την αγάπη της στους Madrugada, μια αγάπη που κρατάει από τα παιδικά της χρόνια ενώ ταυτόχρονα, αναγνωρίζει στη μουσική τους τις πηγές της προσωπικής της έμπνευσης.

Όπως είπε: «Άκουγα Madrugada από μικρό παιδί. Η σκοτεινή φωνή των Sivert και ο συναρπαστικός ήχος τους με ενέπνευσαν από μικρή. Είναι πραγματικά τιμή μου που θα είμαι opening act στη συναυλία τους στην Αθήνα. Στην αγαπημένη μου πόλη, στον πιο όμορφο χώρο που θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ. Αυτή είναι και η πρώτη μου συναυλία στην Αθήνα - νομίζω ότι θα είναι πολύ πολύ ξεχωριστή.»

Επέλεξαν την Αθήνα για την κορύφωση της περιοδείας τους

Η επανένωση των Madrugada πριν από τρία χρόνια με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από το πρώτο τους άλμπουμ «Industrial Silence», ήταν ένα θριαμβευτικό ταξίδι. Αυτή η τόσο συγκινητική υποδοχή του κοινού είναι που δημιούργησε στα μέλη του συγκροτήματος μια δέσμευση απέναντι στους αφοσιωμένους φίλους τους.

Η μπάντα ξαναβγήκε στους δρόμους για να συναντήσει το κοινό της σε μια νέα περιοδεία που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο της φετινής χρονιάς και θα κορυφωθεί το ερχόμενο Σάββατο με τη συναυλία τους στην Αθήνα.

Κάτω από το λόφο του Αρδηττού, υπό το βλέμμα του Παρθενώνα, οι Madrugada επιστρέφουν και πάλι στην Ελλάδα. Το συγκρότημα θα παίξει για πρώτη φορά σε Στάδιο και μάλιστα στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας, το Καλλιμάρμαρο, έναν εμβληματικό χώρο - σύμβολο του κλασικού αλλά και του σύγχρονου πολιτισμού - το μοναδικό μαρμάρινο σε όλον τον κόσμο.

Το gossip-tv βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας μεταφέρει με το παρακάτω αποκλειστικό video όλα όσα είπαν τα μέλη του συγκροτήματος προς το κοινό τους στην Ελλάδα:

Και η Αμάντα όμως, η οποία έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την Ελλάδα αφού έχει και καταγωγή από εδώ, μίλησε γι' αυτή τη συνεργασία που είναι ακόμα ένα φωτεινό σημείο στο καταπληκτικό βιογραφικό της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved