Ο Γιώργος Μαζωνάκης ξανά στην κορυφή της Αθήνας!
Exodos

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ξανά στην κορυφή της Αθήνας!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει με το ξεχωριστό concept «η Αθήνα τη Νύχτα» που θα φωτίζεται και φέτος στο Κέντρο Αθηνών, μαζί με την Χριστίνα Μηλιού, τον Κωνσταντίνο Φραντζή και τον Francis ‘Ofili’ Adetokunbo, καθώς και τους Φώτη Παπαζήση, Τάτα.

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ενόψει της πρεμιέρας της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου, φώτισε την Αθήνα τη νύχτα, κυριολεκτικά από την κορυφή της Αθήνας, στο πλαίσιο της τοποθέτησης του λάβαρου στην πρόσοψη του Κέντρου Αθηνών, όπως αποκάλυψε ο ίδιος από τα social media του.
Μάλιστα στο βίντεο ακούγεται η φωνή του Γιώργου Μαζωνάκη σε ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς το κοινό που αδημονεί για την επιστροφή του πιο επιτυχημένου concept ψυχαγωγίας της χρονιάς!

Δείτε το ανατρεπτικό βίντεο εδώ:

https://www.instagram.com/p/CjEQkE0qsVB

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο της τοποθέτησης του λάβαρου, «η Αθήνα τη Νύχτα», στο Κέντρο Αθηνών βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με όλο το προσωπικό και τους συντελεστές και τους ευχαρίστησε όλους προσωπικά, τον καθένα ξεχωριστά για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.

Σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου είναι η μεγάλη πρεμιέρα! Κάθε Πέμπτη στις 22:30 και Σάββατο στις 23:30, το κέντρο της ψυχαγωγίας της Αθήνας τη νύχτα θα είναι το Κέντρο Αθηνών!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved