Ράντου: Ο συγκλονιστικός μονόλογος, η συγκίνηση, το πιο δυνατό χειροκρότημα και ο Παπακωνσταντίνου!
Exodos

Ράντου: Ο συγκλονιστικός μονόλογος, η συγκίνηση, το πιο δυνατό χειροκρότημα και ο Παπακωνσταντίνου!

Είναι από τις παραστάσεις του τελειώνουν και λες κρυφά μέσα σου "γιατί τελείωσε"; Μία πολύ δυνατή ιστορία που αφηγείται με αφοπλιστική ειλικρίνεια τα 50 χρόνια ζωής της ηρωίδας που ήταν γεμάτη τραύματα.

Η Ελένη Ράντου έκανε την επίσημη πρεμιέρα της με την παράσταση
"Το party της ζωής μου", το βράδυ της Πέμπτης (10/11), και το θέατρο Διάνα ήταν ασφυκτικά γεμάτο τόσο από ανθρώπους του χώρου όσο και από θεατρόφιλους που είχαν προλάβει και είχαν κλείσει εισιτήριο για να την απολαύσουν!

Η Ελένη Ράντου δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της πως έκανε μεγάλο κόπο στην αρχή της καριέρας της για να αποδείξει ότι έχει ταλέντο και δεν είναι απλά άλλη μια κοπέλα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και μπορεί να την έχουμε δει σε πολλές σειρές όπως το "Κωνσταντίνου και Ελένης", οι "Σαββατογεννημένες" αλλά και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όμως, αυτή η παράσταση είναι σίγουρα η παράσταση της ζωής της.

Αν δεν την δεις, όχι δεν θα έχεις μάθει, αλλά θα έχεις χάσει την ευκαιρία να δεις το πραγματικό ταλέντο της και ποια πραγματικά είναι! Σε αυτή την παράσταση, αποδεικνύει όχι μόνο ότι δεν ήταν απλά άλλη μια σύντροφος του Παπακωνσταντίνου αλλά και ότι είναι μια από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς της γενιάς της!


Στην επίσημη πρεμιέρα της την Πέμπτη ήμασταν εκεί και δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοσχολιάσει από αυτό που είδαμε.


Μπορεί να μην είχε φανταχτερά κουστούμια, μεγάλη ορχήστρα κι άλλα φαντασμαγορικά, αλλά η Ελένη Ράντου κι άλλοι δύο καλλιτέχνες - συγκεκριμένα οι String Demons, Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη- που τη συνόδευαν μελωδικά (και όχι μόνο) ήταν αρκετοί για να γεμίσουν τη σκηνή και να σε κάνουν να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια από πάνω τους!

Η Ελένη Ράντου μας κράτησε 2 ώρες -με ένα μικρό διάλειμμα- κολλημένους στη σκηνή... Να περιμένουμε τα επόμενά της λόγια και τις εξελίξεις στο ιδιαίτερο σκηνικό που ήταν στημένο. Να θέλουμε να μάθουμε απέξω τη λίστα με τα πράγματα που την έκαναν χαρούμενη, ακόμα κι αν είχε φτάσει στον αριθμό 5000. Η Ελένη Ράντου σε ένα συγκλονιστικό μονόλογο, που έφερε και την υπογραφή της, σε έκανε να μην θέλεις να τελειώσει η παράσταση.

Η εναλλαγή των συναισθημάτων ήταν απίστευτη καθώς την ώρα που ήθελες να κλάψεις, το καλογραμμένο κείμενό της σού προκαλούσε γέλιο. Μια παράσταση που αξίζει να την δεις και σίγουρα... κάτι κοινό θα βρεις κι εσύ με την ηρωίδα και θα ταυτιστείς!

Το χειροκρότημα όταν τελείωσε η παράσταση ήταν τόσο δυνατό που η ηθοποιός συγκινήθηκε ιδιαίτερα, όπως κι εμείς άλλωστε! Αξίζει να σημειωθεί πως το πλευρό της ήταν και ο σύζυγός της Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα στην παρακάτω photo gallery:

Συντελεστές:
Κείμενο: Ελένη Ράντου
Σκηνοθεσία: Ανέστης Αζάς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved