Η λαμπερή πρεμιέρα Παπαρίζου-Σαμπάνη και οι ξεχωριστές παρουσίες!
Exodos

Η λαμπερή πρεμιέρα Παπαρίζου-Σαμπάνη και οι ξεχωριστές παρουσίες!

Βραδιά κεφιού αλλά και συγκίνησης ήταν εκείνη της πρεμιέρας της Έλενας Παπαρίζου και του Γιώργου Σαμπάνη το βράδυ της Παρασκευής (11/11). Μαζί τους η Αναστασία... 

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Σαμπάνης ξεκίνησαν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους και έβαλαν «φωτιά» στη πίστα στην επίσημη πρεμιέρα τους, παρουσία εκατοντάδων θαυμαστών τους στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο “Βοτανικός”.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει η ταλαντούχα Αναστασία προσθέτοντας μια φρέσκια και δυναμική νότα. Όλοι μαζί υποδέχτηκαν γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο εκρηκτικό αυτό σχήμα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησαν παρέα πολλές μεγάλες επιτυχίες τους και όχι μόνο και μαζί με όλο τον κόσμο έγιναν μια μεγάλη παρέα.

Η Έλενα Παπαρίζου είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Γιώργο Σαμπάνη όπως βέβαια και εκείνος για τη μούσα του, που τον ενέπνευσε να γράψει για εκείνη ένα τραγούδι που στάθηκε και η αφορμή για να γνωρίσει την αναγνωρισιμότητα που χρειαζόταν στα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού.

Δείτε στιγμιότυπα στην gallery από την υπέροχη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved