Λαμπερή εκδήλωση με επώνυμους καλεσμένους
Exodos

Λαμπερή εκδήλωση με επώνυμους καλεσμένους

Με μία λαμπερή εκδήλωση στo Grand Hyatt εγκαινίασε την παρουσία του στην Ελλάδα το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, ο εκπαιδευτικός οργανισμός Taglit-Birthright Israel. 

Το όνειρο του προέδρου της Joseph Sassoon Group, David Sassoon, που εκπορευόταν της ιστορίας του παππού του, Joseph Sassoon, και της γιαγιάς του, οι οποίοι σε εμπόλεμες εποχές φιλοξενήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, έγινε πραγματικότητα.

Πολλά λαμπερά ονόματα, προεξαρχόντων του David Sassoon, του CEO του διάσημου, παγκοσμίως, οργανισμού, Doron Zentner, και του πρεσβευτή της Ελλάδας στο Ισραήλ, Noam Katz, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση. Εκεί βρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος του Ισραήλ, Reuven Rivlin, αλλά και ο γνωστός μουσικός Yehuda Poliker, ενώ δεν έλειψαν οι Έλληνες που τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του Taglit-Birthright Israel στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού, η Χάρις Αλεξίου με την Όλγα Παυλάτου, οι ηθοποιοί Κώστας Σόμμερ και Νίνα Λοτσάρη, η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου και η παρουσιάστρια Ζωή Κρονάκη με το σύζυγό της, Τάσο Παναγιώταρη, έδωσαν, εκτός των άλλων, το «παρών».

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved