Τρεις λόγοι που δεν πρέπει να χάσουμε την νέα animation ταινία της Disney «Παράξενος Κόσμος»
Exodos

Τρεις λόγοι που δεν πρέπει να χάσουμε την νέα animation ταινία της Disney «Παράξενος Κόσμος»

Αν έχεις παιδί, βαφτιστήρι ή ανιψάκι, τότε σίγουρα έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές πώς να περάσεις το Σαββατοκύριακο με το μικρό σου, ευχάριστα και διασκεδαστικά.

Να επιλέξεις βόλτα στο πάρκο ή χειροτεχνίες στο σπίτι; Μήπως να προτιμήσεις μία επίσκεψη στο σινεμά για την προβολή της πιο πολυσυζητημένης ταινίας της σεζόν;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η προβολή μίας ταινίας, είναι μία δραστηριότητα που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Διότι παρακολουθώντας μία ταινία, εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, ενώ τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν -έστω και νοητά- σε μία συναρπαστική περιπέτεια.

Πώς θα γνωρίζεις όμως, ποια είναι η κατάλληλη ταινία για εσένα και το μικρό σου; Αρκεί να εμπιστευτείς μία εταιρεία που εδώ και χρόνια παρουσιάζει ταινίες που μας «ταξιδεύουν». Ο λόγος για τη Feelgood Entertainment, που τώρα μας φέρνει τη νέα animation ταινία της Disney, η οποία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου και θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους: Ο λόγος για την ταινία «Παράξενος Κόσμος». Και παρακάτω σου έχουμε τρεις λόγους που αξίζει να τη δεις μαζί με το παιδί σου!

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved