Οι αγκαλιές Ανδριώτου - Μαρτίκα, η σπάνια εμφάνιση της Γαλανοπούλου και ο... Μπόμπαινας
Exodos

Οι αγκαλιές Ανδριώτου - Μαρτίκα, η σπάνια εμφάνιση της Γαλανοπούλου και ο... Μπόμπαινας

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι οι δύο μέρες που οι επώνυμοι περνούν χρόνο για τον εαυτό τους, φοράνε τα καλά τους και πραγματοποιούν την έξοδό τους σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. 

Μια μεγάλη περιπέτεια είχε στην προσωπική της ζωή η Άβα Γαλανοπούλου, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί και η υγεία της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε διαμάχη με τον πρώην σύντροφο της, καθώς τον είχε καταγγείλει ότι καταχράστηκε το ποσό των 600.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος της ηθοποιού, κ. Δημοσθένης Πέππας, δήλωσε πως η πλευρά της κ. Γαλανοπούλου είχε κουραστεί, καθώς η υπόθεση είχε τραβήξει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο το τέλος ήταν αίσιο με την ίδια να κερδίζει την δικαστική τους διαμάχη.

Η Άβα Γαλανοπούλου φαίνεται να βρίσκει και πάλι τα πατήματά της και το απέδειξε την δημόσια έξοδο που έκανε μετά από καιρό. Η ηθοποιός μαζί με άλλους λαμπερούς καλεσμένους βρέθηκαν σε Christmas dinner party και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Δείτε την gallery:

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι full ερωτευμένοι και το αποδεικνύουν τα τρυφερά ενσταντανέ τους σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους όπου δεν σταμάτησαν να είναι αγκαλιά και να φέρονται πολύ τρυφερά ο ένας στον άλλον.

Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε βραδινή έξοδο στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου με πολλές επώνυμες παρουσίες, όμως οι δυο τους τράβηξαν τα βλέμματα αλλά και τα φλας καθώς δεν σταμάτησαν τα φιλιά και τις αγκαλιές.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε όσο ήταν και οι δύο στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor και στην Ένωση των δύο ομάδων ήρθαν πιο κοντά.

Δείτε την gallery:

Μπορεί οι προετοιμασίες για το MasterChef να είναι σε εξέλιξη και η παραγωγή να ετοιμάζεται πυρετωδώς και να γνωρίσουμε τους νέους διαγωνιζόμενους, ωστόσο, ορισμένοι πρώην παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής άφησαν πίσω τους τσακωμούς και τα… βαριά λόγια και βρέθηκαν όλοι μαζί σε γνωστό μαγαζί.

Ο Βασίλης Μπόλλος, ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο Γιάννης Σδούγκας και Νίκος Παπαϊωάννου πόζαραν στο φωτογραφικό φακό χαμογελαστοί δείχνοντας πως έχουν δημιουργήσει μια δυνατή φιλία μεταξύ τους.

Δείτε την gallery:

Ωστόσο μέσα στο Σαββατοκύριακο αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που πραγματοποίησαν κάποια έξοδο ανάμεσα σε αυτούς η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Νατάσα Μποφίλιου με τον σύζυγό της.

Δείτε την gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved