Ο Αλέξανδρος Φερέτος, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και οι Survivors σε ένα pαrty
Exodos

Ο Αλέξανδρος Φερέτος, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και οι Survivors σε ένα pαrty

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 30-Year Anniversary Party του αγαπημένου athleisure wear brand στο “Σημείον Piree” στον Πειραιά, σε μια βραδιά που πραγματικά δεν έλειψε κανείς!

Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, αθλητικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας έσπευσαν να δώσουν το παρόν στο λαμπερό event. Η Μάγδα Τσέγκου, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και παρουσίασε το όραμα και το στρατηγικό πλάνο της «νέας εποχής» της εταιρείας.

Μάγδα Τσέγκου - Ζήνα Κουτσελίνη - Ζωή Κρονάκη

Κεντρικά μηνύματα της παρουσίασης ήταν τα “Wear a Smile” και “Μην εγκαταλείπεις ποτέ”. Μηνύματα αισιοδοξίας που μιλάνε για κουράγιο και γενναιότητα, που δεν θα μπορούσε να τα εκπροσωπήσει κάποιος καλύτερα από τον καλεσμένο της βραδιάς, Αλέξανδρο Φερέτο, που με τη στάση του απέναντι στη ζωή αποτελεί πηγή έμπνευσης και πρότυπο για όλους. Ο Αλέξανδρος Φερέτος είναι ο μοναδικός Έλληνας παραπληγικός και ένας από τους τρεις στον κόσμο, που κατάφερε με υπομονή και επιμονή να κάνει ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο και μάλιστα κατέχει το ρεκόρ για το Highest Halo Jump (High Altitude Low Opening) στη Γαλλία, με πτώση από τα 26262 πόδια!

Μάγδα Τσέγκου - Αλέξανδρος Φερέτο

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους είδαμε την Ζήνα Κουτσελίνη, τη νικήτρια του Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη, τον Μπο μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του Σάρα Εσκενάζυ, Σόφη Πασχάλη και Κώστα Κοκκινάκη και πολλούς ακόμα celebrities.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved