Το φιλί Στικούδη- Σερίφη, το γλέντι του Τσιτσιπά και το ζεύγος Μαρτίκα-Ανδριώτου στο Ευρωκοινοβούλιο
Exodos

Το φιλί Στικούδη- Σερίφη, το γλέντι του Τσιτσιπά και το ζεύγος Μαρτίκα-Ανδριώτου στο Ευρωκοινοβούλιο

Ένα ακόμη ατελείωτο night out για τους επώνυμους της showbiz, αλλά και ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες. Από όλα είχε αυτές τις μέρες η showbiz.

Δύο σε ένα ήταν το χθεσινό event σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων. Το εστιατόριο γιόρταζε τα 3 χρόνια λειτουργίας του και καλεσμένοι ήταν πολλοί επώνυμοι από το χώρο της τηλεόρασης αλλά και της υποκριτικής. Γενέθλια όμως είχε και ο Βαγγέλης Σερίφης, ο οποίος επέλεξε το συγκεκριμένο χώρο για να καλέσει τους φίλους του.

Η σύζυγός του, Κατερίνα Στικούδη πιο σέξι και όμορφη από κάθε άλλη φορά, όχι μόνο κράτησε την τούρτα γενεθλίων του, στην οποία έγραφε σε αγαπώ πολύ, αλλά του έδωσε και ένα καυτό φιλί στο στόμα. Μαζί τους ήταν ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Ισορροπιστής και πολλοί ακόμη.

Δείτε όσα έγιναν στα διπλά γενέθλια το βράδυ της Τρίτης στην gallery που ακολουθεί:

Βραδιά ξεφαντώματος και γλεντιού και για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τον απαθανάτισε στο Τeatro, αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά και με τον Εμμανουήλ Καραλή. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δε σταμάτησε όλο το βράδυ να πετάει γαρύφαλλα αλλά και να διασκεδάζει με τις επιτυχίες του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδινή του έξοδο:

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου. Το ζευγάρι επισκέφτηκε και το Ευρωκοινοβούλιο και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και κατέγραψε καρέ- καρέ στιγμές του έξω από το Ευρωκοινοβούλιο. Πάντως πρέπει να πούμε ότι ο Σπύρος και η Βρισηίδα επέλεξαν ίδιες αποχρώσεις στο look τους και απόλαυσαν κάθε στιγμή τους στα ζεστά ρουχαλάκια τους αλλά και τα γλυκίσματα των Βρυξελλών πριν αποχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved